yle.fi

Osa 22. Seuranta jakso

Nelli

Sekarotuinen Nelli on kasvanut kovasti ja viihtyy mainiosti uuden emäntänsä Jennin ja tämän kihlatun kanssa Espoossa. Jennin toinen koira Lotta otti Nellin hyvin perheeseen ja siskokset leikkivät keskenään ilma riitoja. Nelli rakastaa vinkuleluja ja Lottakin on oppinut sietämään niitä. Nellin valeraskaus toi Jennylle päänvaivaa kun koira teki sohvasta itselleen pesän mutta ensijärkytyksen jälkeen vanhaa sohvanriekaletta voi jo muistella huumorilla.
Jennystä ja Nelli entisestä omistjasta Siljasta on tullut hyviä ystäviä ja he tapaavat toisiaan lähes viikoittain.
> Lue lisää

Rolle

Saksanseisoja Rolle viettää aktiivista eläkeläisen elämää Vantaalla. Uuden omistajan Siirin ja Rollen päivät kuluvat mukavasti luonnossa liikkuen.
> Lue lisää

Taavi

Taavi on sopeutunut hyvin Tuulan ja Arin perheeseen. Voimakas ja vilkas koiranuorukainen harjoittelee hihnassa kulkemista ja hyvin ovat opit meneet perille. Hyvinkäällä siis kaikki hyvin!
> Lue lisää

Eppu

Risto-koira Hauholta sai Epusta uuden ystävän ja Tainalla onkin ollut pojissa vahtimista. Nopeasti yhteisen sävelen löytäneet koirat tekivät alussa pieniä karkuretkiäkin ja säikyttelivät Tainan kissoja, joten vapaana kulkeminen sai Riston osalta loppua. Eppu sensijaan pysyy hienosti pihamaalla.
Veijarit myös aloittivat Tainan suunnitteleman keittiön remontoimisen etuajassa, pojat kun repivät lattian muovimaton riekaleiksi. Vehnäallergiasta kärsinyt Eppu sai eläinlääkärillä toisenkin diagnoosin. Pöly- ja varastopunkkiallergiaan annettiin lääkekuuri ja ruokavalio ja nyt Eppu on elämänsä kunnossa.
> Lue lisää

Veeti

Ruoalle perso Veeti-koira elää onnellisena Sari-Minna perheessä Vaajakoskella. Herkkusuuta on koulutettu ja ruokavarkaudet on saatu pidettyä aisoissa. Mitä nyt välillä on pöydältä kadonnut pastataikina. Leikkisä Veeti nauttii sisä- ja ulkoleikeistä ja
on perheen silmäterä.
> Lue lisää

Ida

Idan vuosi on ollut täynnä tapahtumia. Uusi hyvä koti löytyi Annamarian luota Seinäjoelta mutta kun entinen omistaja Kerttu muutti takaisin Suomeen Kiinasta, palasi myös Ida vanhaan kotiinsa Vaasaan.
> Lue lisää

Iines

Iines hurmaa päivä toisensa jälkeen uuden perheensä luona Nokialla. Ulkoiluttajia riittää mutta päävastuu Iineksestä on äiti Annen harteilla. Aamukahvin ja lehdenluvun jälkeen ines tietää pääsevänsä päivän ensimmäiselle lenkille ja on innolla oven takana odottamassa. Iines rakastaa palloja ja puruluita ja Annen ja Arin perhe rakastaa Iinestä. Vaikka pippuripihvit katosivatkin eräänä päivänä pöydän kulmalta parempiin suihin.
> Lue lisää

Ukko

Vehnäterrieri Ukon mielipuuhaa Annelin ja Lassin luona on mm. peurojen vahtiminen pellon laidalla. Huhu kertoo Ukon toimivan Lassin mukana teatteriesityksissä niin valo- kuin äänimiehinä. Myös trubaduurikeikoilla voi nähdä Ukon hännän heiluvan ympäri Suomea.
> Lue lisää

Dana

Kaupungin metelistä kärsinyt viettää nyt rauhallista elämää Espoossa. Mökkeily ja sienestys on Danan ja emännän Sirkun mielipuuhaa.
> Lue lisää

Nalle

Kukkilassa saattaa jo aamuvarhain nähdä Nallen ja Airin lenkkeilemässä. Nalle huolehtii Airista kuin lähihoitaja konsanaan ja Airi keksii Nallelle päivittäin uusia leikkejä. Airin vanhempi koira Donna jouduttiin lopettamaan Nallen oltua talossa kolmisen kuukautta ja suru oli tietysti suuri. Nalle rakastaa huomiota ja tietenkin rapsuttelua.
> Lue lisää

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma esitettiin kevät-kesä 2009

Hienosti hihnassa Areenassa

YLE Areena

Hienosti hihnassa jaksot ovat nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> Areenaan