yle.fi

Esiintyjät

Eija VilpasEija Vilpas, 51 -vuotias näyttelijä, sirkuslajina akrobatia ja valmentajana Jani Hurmerinta.  ”Elämä on sirkusta ja nyt sirkus on osa elämääni.”


Reino ja Siiri NordinReino Nordin, 25 -vuotias muusikkonäyttelijä, Siiri Nordinin veli, sirkuslajina trampoliini ja valmentajana Rauli Kosonen.  

”Hypin muutenkin seinille, joten haluan oppia tekemään sen hallitusti.”

Siiri Nordin, 27 -vuotias muusikko, Reino Nordinin sisko, sirkuslajina trampoliini ja valmentajana Rauli Kosonen. 

”Äiti ei koskaan kieltänyt meitä tekemästä sirkustemppuja, siksipä lähdinkin tähän juttuun mukaan.”Mikael KonttinenMikael Konttinen, 24 -vuotias laulaja, opiskelee lentäjäksi sirkuslajina ilmaakrobatia cloudswingillä ja valmentajana Mia Lindholm.

”Ilma-akrobatia on sairaan vaarallisen näköistä ja kiinnostavaa, enkä yllytyshulluna tyyppinä halunnut tietenkään kieltäytyä tästä jutusta.”Pertti KoivulaPertti Koivula, 47 -vuotias näyttelijä, sirkuslajina klovneria ja valmentajana Jenni Kallo. 

”Klovneria on sirkuksen haastavin laji, joten epäonnistumisen riski on olemassa. Siksi se kiehtoo minua. Menipä sitten syteen tai saveen…


Eva WahlströmEva Wahlström, 27 -vuotias nyrkkeilijä, sirkuslajina ilma-akrobatia trapetsilla ja
valmentajana Taavi Vuokkovaara. 

”Ihmisten kuuluisi kiipeillä puissa. Heti kun me astuttiin alas maahan, alkoi vaikeudet.  Kaikki oli hyvin niin kauan kun me vaan syötiin lehtiä ja keikuttiin yläilmoissa.”

Lähetä linkki

Esitysaika

Kakkosella lauantaisin klo 19.40. Uusinta tiistaisin klo 18.05.

> Lue lisää ohjelmasta


Elävä arkisto


Sirkusnostalgiaa Elävässä arkistossa, tähtinä itämaisia fakiireja, merileijonia, surmanhyppääjiä sekä huimapäisiä ilma-akrobaatteja.
> Elävään arkistoon