yle.fi

Sarjan jaksot

1. Mikael Konttinen  lähetyspäivä 13.12.

Iskelmätaivaan uusi tähti, Mikael Konttinen, ottaa haasteekseen cloudswingin. Cloudswing eli pilvikeinu on katonrajassa tapahtuvaa temppuilua, jossa on jatkuva putoamisriski.
Miten sujuu Mikaelin matka vaikean lajin parissa? Jaksossa mukana myös Eija Vilpas, Pertti Koivula, Siiri ja Reino Nordin sekä Eva Wahlström.

2. Eija Vilpas  lähetyspäivä 20.12.

Suomalaisten rakastama näyttelijä/komedienne Eija Vilpas aikoo oppia akrobatian parissa kuukaudessa. Onnetomuuksiltakaan ei vältytä kun Eija laittaa itsensä kunnolla likoon.
Jaksossa mukana myös Pertti Koivula, Eva Wahlström, Siiri ja Reino Nordin sekä Mikael Konttinen.

3. Siiri ja Reino  lähetyspäivä 27.12.

Räväkkä sisaruspari, muusikoina ja näyttelijöinäkin tunnetut Siiri ja Reino Nordin ottavat haltuunsa trampoliinin. Kumpi lentää ensimmäisenä yli laidan, onko yksi trampoliini liian pieni sisarusparille ja millaisiin esiintymispukuihin Siiri ja Reino päätyvät? Jaksossa mukana myös Eva Wahlström, Pertti Koivula, Mikael Konttinen sekä Eija Vilpas.

4. Eva Wahlström lähetyspäivä 3.1.

Nyrkkelykehien kuningatar Eva Wahlström nousee trapetsille soraäänistä huolimatta. Hurjaa trapetsiharjoittelua käy valvomassa paikan päällä myös lääkäri. Saako Eva jatkaa harjoituksia vai tuleeko vatsa vastaan? Mukana myös Siiri ja Reino Nordin, Pertti Koivula, Eija Vilpas sekä Mikael Konttinen.

5. Pertti Koivula lähetyspäivä 10.1.

Lukuisista tv- ja elokuvarooleistaan tuttu suosikkinäyttelijä Pertti Koivula ottaa haltuunsa sirkuksen haastavimman lajin eli klovnerian. Kuoriutuuko näyttelijäkonkarista pelle vai ei, kun on oltava täysin avoimena yleisön edessä?
Mukana myös Eva Wahlström, Mikael Konttinen, Siiri ja Reino Nordin sekä Eija Vilpas.

6. Loppushow lähetyspäivä 17.1.
Sirkuksen suuri loppushow, jossa nähdään uskomattomia temppuja ja huimaa rohkeutta. Parin kuukauden harjoittelujaksot ovat nyt päättyneet ja sankarimme ovat valmiit näyttämään elävän yleisön edessä mitä osaavat.
Mihin esiintymispukuihin Nordinit päätyivät, putoaako Mikael korkealta, kestääkö Eijan varvas, miten pärjää raskaana oleva Eva ja herättääkö Pertin klovni naurua vai ei?
Suuria tunteita ja hienoja temppuja luvassa kun Eva Wahlström, Pertti Koivula, Siiri ja Reino Nordin, Eija Vilpas sekä Mikael Konttinen laittavat itsensä täysillä likoon.

Lähetä linkki

Esitysaika

Kakkosella lauantaisin klo 19.40. Uusinta tiistaisin klo 18.05.

> Lue lisää ohjelmasta


Elävä arkisto


Sirkusnostalgiaa Elävässä arkistossa, tähtinä itämaisia fakiireja, merileijonia, surmanhyppääjiä sekä huimapäisiä ilma-akrobaatteja.
> Elävään arkistoon