Nokia

Ti 05.04.2011 @ 17:44Iikka Vehkalahti

JUTTELISIN MIELELLÄNI JORMA

Jokainen tulevaisuuteen katsova puhui MIP:ssä Cannesissa rahoitusmallien uudelleenrakentamisesta.Ei, kyllä yleisradioyhtiöiden rooli tulee olemaan lähivuosinakin merkittävin, mutta rinnalle on syntymässä vaihtoehtoisia rahoitusjärjestelmiä. Mietin, että mitähän Ollilan Jorma aikoo omilla rahoillaan oikein tulevaisuudessa tehdä. Minulla olisi ehdotus.
Ke 29.09.2010 @ 15:21Heikki Ali-Hokka, A-plus

Nokian iso luuta

Nokialla on nyt uusi johtaja. Kanadalaisen Stephen Elopin vetämänä Nokian pitää löytää uusi draivi ja ketteryys, jolla se pysyy kilpailijoidensa perässä ja mieluimmin askeleen edellä. Nokian hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila sanoi Elopin nimityspäivänä, että yhtäkään kiveä ei jätetä kääntämättä yhtiön ongelmien ratkaisemiseksi. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Kuinka iso luuta Nokiassa heilahtaa? Odotan ensimmäisiä vastauksia tänään.

Kallasvuon työttömyyskorvaus yli 2000 € päivässä

Jos Nokian erotettu toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo on älynnyt liittyä Yleisen tyttömyyskassan YTK http://www.ytk.fi/ jäseneksi, niin työttömyyskorvauksena tulee kassan päivärahalaskurin mukaan runsaat 2300 euroa työpäivässä eli noin 50 000 euroa kuukaudessa ennen veroja.   Olli-Pekka Kallasvuo. Kuva YLE

Sivut

Subscribe to RSS - Nokia