suomi

Maaottelu vai sisarseurojen yhteinen valmistautuminen WFTDA -turnaukseen?

Vaikkei Helsinki tarkoitakaan Suomea tai Tukholma Ruotsia, niin tottakai se Suomi-Ruotsi asetelma on peleissä aina läsnä. Jostakin syystä tämä puhuttaa aina urheilukansaa, niin faneja kuin pelaajia. Ruotsalaisten kustannuksella on helppo nauraa, vaikka heitä rakastammekin.
Ma 16.05.2011 @ 16:39Timo Harakka

Harakan näkökulma: Kaikki maalaa!

Vuonna 95 nauratti, kun poistuva pääministeri Esko Aho ja tuleva johtaja Paavo Lipponen kilpailivat, kummalle kunnia kuuluu. Tänä vuonna yksikään johtava poliitikko ei kerennyt Bratislavaan. Katainen jumitti Brysselissä ja Mari Kiviniemellä oli kai parempaa tekemistä, samoin Jutta Urpilaisella ja Timo Soinilla. Paikalla oli vain Stefan Wallin, Ruotsalaisen kansanpuolueen johtaja ruotsinkielisine kavereineen – sitä on isänmaallisuus tänään.
Ma 07.03.2011 @ 12:38Eve Mantu - äänestyskramppipotilas

Miten Suomella menee?

Hyvin, huonosti vai hyvin huonosti? Ja mistä sen tietää, mitä merkkejä on seurattava? Riittääkö että ynnätään valtion tulot ja menot ja velat? Paljonko painaa Esa-Pekka Salosen keikan arvostelu tärkeässä amerikkalaisessa lehdessä tai se miten monta Aaltovaasia myydään Japanissa? Onko hyvin etenevä syöpätutkimus tärkeä merkki Suomen voinnista?

Sivut

Subscribe to RSS - suomi