Käyttäjän koivuaho profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 19.02.2010 Ruudun takaa
Ruudun takaa –seminaarisarjassa on vuorossa puhetta TV-ohjelmien järjestelyistä ja Suomen upeimmasta rekvisiitasta. Niistä tulee kertomaan TV-järjestäjä Marita Pirttimaa.
Pe 22.01.2010 Ruudun takaa
Vuoden 2010 ensimmäisellä Ruudun takaa –luennolla kuulemme Jari Väisäsen ja Mika Tertsusen luennon kuva- ja valosuunnittelun lähtökohdista ja käytännön toteuttamisesta televisiotuotannoissa.
Pe 27.11.2009 Ruudun takaa
Päivi Kela ja Guy Hellström tulevat kertomaan mitä kaikkea naamioitsijan työpäivään ja työprosesseihin kuuluu. Heidän mukaansa naamiointi sanana kattaa laajasti maskeeraajan, kampaajan ja erikoistöiden tekemisen.
Ti 03.11.2009 Ruudun takaa
Graafisen suunnittelun saloja valottaa Sami Liljeblad.  Hän on työskennellyt alalla yli kaksikymmentä vuotta ja tehnyt suunnittelutyötä laidasta laitaan.  Viime vuosina häntä on erityisesti kiinnostanut se, miten ideoista kehittyy valmis tuote.  Luennolla kuullaan mielipiteitä graafisen suunnittelun koko kaaresta ajankäytöstä ideointiin.
Pe 09.10.2009 Ruudun takaa
Johtotähteni on aina ollut intohimoinen työn tekeminen, sanoo pukusuunnittelija Leila Jäntti.  Ensimmäisen oman puvustukseni tein Kiljusen herrasväki –elokuvaan vuonna 1981, silloin olin vielä opiskelijana Taideteollisessa korkeakoulussa.

Sivut

Käyttäjän blogit

YLE Tuotannon Ruudun takaa - blogi on samannimisen seminaarisarjan tukikohta verkossa. Julkaisemme tässä blogissa YLE Areenan taltiot kunkin tilaisuuden jälkeen. Kirjoittajina kehitystuottaja Leila Koivuaho ja vaihtuvat kirjoittajat YLE Tuotannosta.