”Aina valmiina uutta kokeilemaan!” Ruudun takaa luennolla puhetta naamioinnista

Päivi Kela ja Guy Hellström tulevat kertomaan mitä kaikkea naamioitsijan työpäivään ja työprosesseihin kuuluu. Heidän mukaansa naamiointi sanana kattaa laajasti maskeeraajan, kampaajan ja erikoistöiden tekemisen.


Guy Hellström on aloittanut tv-ohjelmien parissa 1980-luvun alussa, jolloin hän tuli vanhemman maskeeraajan oppiin. Kisällitöitä tehden hän opiskeli ammatin, jota hän on vuosien varrella täydentänyt mm. opiskelemalla ulkomailla. Uransa alkuvaiheista lähtien hän on tehnyt paljon draamaa, mutta myös uutistyöskentely on tuttua. Töitä on siis tullut tehtyä laidasta laitaan. Samaa sanoo Päivi Kela, joka on aloittanut Yleisradiossa 1990-luvun alkupuolella.

Heidän kättensä jälkiä näkee useimmissa ohjelmissa, joista uusimmista mainittakoon Mutsis oli apina (Hellström) ja Virginie (Kela).


Keskiviikkona 2.12. järjestettävä luento sisältää runsaasti kuvanäytteitä ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä klo 16.15 – 18.00 YLE Areenassa.  Tallenne siirretään katsottavaksi YLE Areenaan seuraavana päivänä.

1 kommentti

Avasin <a href="http://www.qaiku.com/channels/show/seminaarikannu/view/1dedf29c832448cdf2911de980c3fcfb9e974e874e8/">Qaikun Seminaarikannuun liverapoketjun valmiiksi</A>