Emma-gaala on Suomen suurin musiikkialan palkintotilaisuus. #emmagaala.

Emma Gaala

 • Emma Gaala | 10.03.2014

  Robin ja Cheek adrenaliinihöyryissä Emma-keikan jälkeen

  Robin ja Cheek vetivät Emma-gaalassa huikean yhteiskeikan. "Pitää haastaa itseään uusilla tavoilla niin liveillä kuin levyilläkin. Hulluja ideoita pitää olla ja niitä pitää toteuttaa", viisi Emma-patsasta kerännyt Cheek sanoo.

 • Emma Gaala | 10.03.2014

  Jared ja Shannon Leto diggaavat suomalaista ruokaa ja yleisöä

  30 Seconds to Mars -yhtyeen veljeskaksikko Jared ja Shannon Leto piipahtivat Emma Plus -lähetyksen haastattelussa. Vaikka Jared kertoo rakastavansa suomalaista ruokaa, Viki Eerikkilän tarjoamaa omenaa hän ei suostu puraisemaan. Bändi on keikkaillut Suomessa useita kertoja ja Jared kehuukin Suomea ja suomalaisyleisöä useaan otteeseen.

 • Emma Gaala | 06.03.2014

  TÖRKEÄÄ! Fintelligensin tuotanto on kopioitu 1930-luvulta, katso tunnustusvideo!

  Fintelligensin riimivirta ei olekaan niin loputon kuin Elastinen ja Iso H ovat antaneet ymmärtää, paljastui Emma-gaalassa. Kaksikko on plagioinut surutta savolaisen kansanmuusikon tuotantoa jo vuosia. Iso H myöntää, että uran alussa nuoria räppäreitä kiinnosti enemmän bilettäminen kuin studiotyöskentely, joten omien sanoitusten tekemiseen ei ollut osaamista eikä aikaa. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala.

 • Emma Gaala | 06.03.2014

  Jouni Hynysen salattu kaksoiselämä: ”Äijä” onkin poppipoika, kuuntele karut demot!

  Onko Jouni Hynysen äijä-imago vain silmänlumetta? Kotiteollisuuden keulakuva on nimittäin ollut toistakymmentä vuotta poppareiden ja hittimaakarien luottomies, jonka ääntä on hyödynnetty tulevien hittien demoissa, selvisi Emma-gaalassa. Hynysen ”monotoninen, harmaa ja persoonaton” laulusoundi sopii kappaleiden hittipotentiaalin mittaamiseen täydellisesti. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala.

 • Paula Vesala (kuva: Yle)
  Emma Gaala | 06.03.2014

  Shokkipaljastus! Paula Vesala myöntää: ”Koskaan en ole riviäkään kirjoittanut”

  PMMP:n Paula Vesala ja Mira Luoti myöntävät, että bändi on ollut laskelmointia alusta saakka. Biisien tekemiseen naiset eivät ole koskaan osallistuneet millään tavalla, paljastui Emma-gaalassa. Taloudellisen hyödyn toiveessa naiset suostuivat antamaan kasvot huonona pitämälleen musiikille. ”Vaadittiin osuuksia biiseistä, että pystytään nettoamaan”, Vesala tilittää. Naiskaksikko syrjäytti PMMP:tä edeltäneen epäonnisen poikaduon, joka on jäänyt täysin unholaan. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala.

 • Emma Gaala | 04.03.2013

  Emma Gaalan 2013 viralliset pidätyskuvat

  Onko palkittujen taiteilijoiden lisäksi sinun naapurisi täällä?

 • Emma Gaala | 28.02.2013

  Emma Gaala 2013 - katso ja osallistu

  Emma Gaala 2013 televisioidaan 1.3. TV2 klo. 21.00. Jaa Emma Gaala 2013 täydellisyydessään kanssamme osoitteessa yle.fi/musiikki 1.3.2013 jo klo. 19.00 alkaen. Katso koko illan ohjelma hyvässä seurassa ja twiittaa sormenpäät orvaskesille sohvalta tai paikan päältä Espoosta: #emmagaala. Foto olis kiva!

  Emma Gaalassa 2013 esiintyvät muiden muassa Biffy Clyro (UK), Cheek, Pää kii, Robin, Anna Puu ja J. Karjalainen. Ehdokaslistalla ovat ainakin PMMP, Stig, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Jesse Kaikuranta, Pariisin Kevät, Jukka Poika, JVG, Stam1na, Paula Koivuniemi ja Elokuu. Lähetyksen juontavat Anne Kukkohovi ja Mica Ikonen.

  Yle.fi/musiikki niputtaa yhteen Emma Gaalan tuoreimmat uutiset ja arkistohelmet sekä raportoi tunnelmia gaalapäivänä Barona Areenalta.

 • Emma Gaala | 26.02.2013

  Emma Gaala 2013 ehdokkaat

  Yleisön äänillä ratkaistaan kahden sarjan voitto: artisti/yhtye sekä musiikkivideo. Katso kaikki sarjat ja ehdokkaat.

 • Emma Gaala | 21.02.2013

  Suomen suurin popgaala

  Se tulee. Juontajina Anne Kukkohovi ja Mica Ikonen. Katso häkellyttävän suuri traileri.

 • Emma Gaala | 18.02.2013

  Elävä arkisto esittää: Arto Alaspää, Mr. Emma-gaala

  Arto Alaspää luotsasi Emman taustalla olevaa ÄKT ry:tä vuosina 1975-2009.

Yhdistele sisältöä

Kommentit (0)

Uusimmat

 • Tuure Kilpeläinen pohtii ulkopuolisuutta

  Tuure Kilpeläinen oli halunnut mukaan Hetkiä Kalliossa -sarjaan siitä lähtien, kun oli nähnyt Eero Raittisen Purple Rain -vedon. Mahdollisuus koitti sarjan toisella kuvauskierroksella. Kilpeläinen halusi versioida tässä päivässä kiinni olevaa ja tuoretta musiikkia.
 • Samaen hyvä päivä M1-studiossa

  Ylen M1-studioon laulaja-lauluntekijä otti mukaan jousikvartettinsa, joka koostuu Helsingin Kaupunginorkesterissa sekä Radion Sinfoniaorkesterissa soittavista muusikoista. Yleisön edessä taltioidussa sessiossa kuullaan lauluja Koskisen neljältä sooloalbumilta.
 • Sallan ja Miron suomenkieliset suosikit

  Jos yhtyeen nimi on pitkä, täytyy sen kasaaman Viikonloppulistankin olla mittava. Näin tuumasivat Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeen Salla-Marja Hätinen ja Miro Palokallio kun pistivät kasaan kuusikymmentäseitsemän suomenkielistä kappaletta sisältävän soittolistansa.

Suosituimmat

 • TÖRKEÄÄ! Fintelligensin tuotanto on kopioitu 1930-luvulta, katso tunnustusvideo!

  Fintelligensin riimivirta ei olekaan niin loputon kuin Elastinen ja Iso H ovat antaneet ymmärtää, paljastui Emma-gaalassa. Kaksikko on plagioinut surutta savolaisen kansanmuusikon tuotantoa jo vuosia. Iso H myöntää, että uran alussa nuoria räppäreitä kiinnosti enemmän bilettäminen kuin studiotyöskentely, joten omien sanoitusten tekemiseen ei ollut osaamista eikä aikaa. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Paula Vesala (kuva: Yle)

  Shokkipaljastus! Paula Vesala myöntää: ”Koskaan en ole riviäkään kirjoittanut”

  PMMP:n Paula Vesala ja Mira Luoti myöntävät, että bändi on ollut laskelmointia alusta saakka. Biisien tekemiseen naiset eivät ole koskaan osallistuneet millään tavalla, paljastui Emma-gaalassa. Taloudellisen hyödyn toiveessa naiset suostuivat antamaan kasvot huonona pitämälleen musiikille. ”Vaadittiin osuuksia biiseistä, että pystytään nettoamaan”, Vesala tilittää. Naiskaksikko syrjäytti PMMP:tä edeltäneen epäonnisen poikaduon, joka on jäänyt täysin unholaan. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Kuperseikkailu - Lataa laulut ilmaiseksi

  Askartele ikioma Kuperseikkailu-levy! Yle on tuottanut uutta musiikkia lasten ideoista. Päätimme joulunhengessä jakaa aineettoman *Kuperseikkailu-lahjan: *ilmainen, ladattava levy täynnä uutta musiikkia. Ihanaa joulunaikaa sekä riemukasta uutta vuotta 2014! 
Muualla Yle.fi:ssä