Jouni Hynysen salattu kaksoiselämä: ”Äijä” onkin poppipoika, kuuntele karut demot!

Jouni Hynysen salattu kaksoiselämä: ”Äijä” onkin poppipoika, kuuntele karut demot!

06.03.2014

Areena-sisältöä ladataan..
Jos soitin ei lataudu, voit katsoa klipin myös Areenassa

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Onko Jouni Hynysen äijä-imago vain silmänlumetta? Kotiteollisuuden keulakuva on nimittäin ollut toistakymmentä vuotta poppareiden ja hittimaakarien luottomies, jonka ääntä on hyödynnetty tulevien hittien demoissa, selvisi Emma-gaalassa. Hynysen ”monotoninen, harmaa ja persoonaton” laulusoundi sopii kappaleiden hittipotentiaalin mittaamiseen täydellisesti.

Ilman Hynysen apua lukuisat kotimaiset popklassikot Samuli Edelmanin Ihanasta valosta Jonna Tervomaan Suljettuun sydämeen olisivat jääneet syntymättä. Tuoreimmista menestyjistä Hynysellä on ollut sormensa pelissä esimerkiksi Sini Sabotagen Levikset repee ja Robinin Boom Kah -hiteissä. Kuka onkaan seuraava Hynysen avustama listatähti?

Kaikki Emma-gaalasta: yle.fi/emmagaala #emmagaala

Kommentit (6)

Millähän tavalla tämä laskee Hynysen äijä-imagoa? tämähän vain näyttää ja todistaa, että tuo ukko on suomen musiikki-teollisuuden rautaisimpia ammattimiehiä.

>Anonyymi Ke 2.4.2014, klo 13.17

Kenties Hynynen voisi julkaista oman "tribuuttilevyn" eli kokoelmalevyn jossa on kaikki hänen demoversionsa. Tekihän Egotrippi myös viime vuonna kokoelmalevyn nimeltään "Pilvien alla, maan päällä" jota Egotrippi kutsuu tribuuttilevyksi tosin Egotrippi esittää kaikki Mikki Kausteen ja Knipin muille tekemät kappaleet omina versioina. Esimerkiksi "Elämä on kaunis"-kappale Egotripin versiona kuulostaisi vielä paremmin kuin vuoden 2011 Idols-semifinalistien esittämänä.

Saa todellakin nähdä ketä Jouni Hynynen menee seuraavaksi avustamaan!

Sitä paitsi Jounilla on mahtava ääni joka kuulee selvästi jopa Kotiteollisuus-albumissa sekä viime vuonna ilmestyneessä Maailmanloppu-albumissa.

>tompa La 15.3.2014, klo 00.41

Hynysen versio Suljettu Sydän -biisistä julkasuun, MIELETÖN!

>Suntis Ti 11.3.2014, klo 11.27

Hynyne nyt äkkiä tekemään näistä oma levy, paljon parempiahan nämä biisit ovat Hynysen vetäminä kuin nuo "oikeet" !

>Mainio veto! Ma 10.3.2014, klo 16.49

Levikset repeehän on parempi Hynysen vetämänä, heti levylle ja rahan tuloa ei voi estää!

>Graniitti La 8.3.2014, klo 19.37

Ite luulin tätä eilen jopa todeksi :)

>Uskoin. La 8.3.2014, klo 16.09

Uusimmat

 • Tuure Kilpeläinen pohtii ulkopuolisuutta

  Tuure Kilpeläinen oli halunnut mukaan Hetkiä Kalliossa -sarjaan siitä lähtien, kun oli nähnyt Eero Raittisen Purple Rain -vedon. Mahdollisuus koitti sarjan toisella kuvauskierroksella. Kilpeläinen halusi versioida tässä päivässä kiinni olevaa ja tuoretta musiikkia.
 • Samaen hyvä päivä M1-studiossa

  Ylen M1-studioon laulaja-lauluntekijä otti mukaan jousikvartettinsa, joka koostuu Helsingin Kaupunginorkesterissa sekä Radion Sinfoniaorkesterissa soittavista muusikoista. Yleisön edessä taltioidussa sessiossa kuullaan lauluja Koskisen neljältä sooloalbumilta.
 • Sallan ja Miron suomenkieliset suosikit

  Jos yhtyeen nimi on pitkä, täytyy sen kasaaman Viikonloppulistankin olla mittava. Näin tuumasivat Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeen Salla-Marja Hätinen ja Miro Palokallio kun pistivät kasaan kuusikymmentäseitsemän suomenkielistä kappaletta sisältävän soittolistansa.

Suosituimmat

 • TÖRKEÄÄ! Fintelligensin tuotanto on kopioitu 1930-luvulta, katso tunnustusvideo!

  Fintelligensin riimivirta ei olekaan niin loputon kuin Elastinen ja Iso H ovat antaneet ymmärtää, paljastui Emma-gaalassa. Kaksikko on plagioinut surutta savolaisen kansanmuusikon tuotantoa jo vuosia. Iso H myöntää, että uran alussa nuoria räppäreitä kiinnosti enemmän bilettäminen kuin studiotyöskentely, joten omien sanoitusten tekemiseen ei ollut osaamista eikä aikaa. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Paula Vesala (kuva: Yle)

  Shokkipaljastus! Paula Vesala myöntää: ”Koskaan en ole riviäkään kirjoittanut”

  PMMP:n Paula Vesala ja Mira Luoti myöntävät, että bändi on ollut laskelmointia alusta saakka. Biisien tekemiseen naiset eivät ole koskaan osallistuneet millään tavalla, paljastui Emma-gaalassa. Taloudellisen hyödyn toiveessa naiset suostuivat antamaan kasvot huonona pitämälleen musiikille. ”Vaadittiin osuuksia biiseistä, että pystytään nettoamaan”, Vesala tilittää. Naiskaksikko syrjäytti PMMP:tä edeltäneen epäonnisen poikaduon, joka on jäänyt täysin unholaan. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Kuperseikkailu - Lataa laulut ilmaiseksi

  Askartele ikioma Kuperseikkailu-levy! Yle on tuottanut uutta musiikkia lasten ideoista. Päätimme joulunhengessä jakaa aineettoman *Kuperseikkailu-lahjan: *ilmainen, ladattava levy täynnä uutta musiikkia. Ihanaa joulunaikaa sekä riemukasta uutta vuotta 2014! 
Muualla Yle.fi:ssä