Areena-sisältöä ladataan..
Jos soitin ei lataudu, voit katsoa klipin myös Areenassa
Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen
Mikko Alatalo on ehtinyt urallaan paljon. Hän iskostunut sinisten silmälasien lisäksi yhden sukupolven tajuntaan television hiihtokoulun opettajana. 10 000 keikan lisäksi hän on tehnyt musiikkia laajalti eri genreissä. Katalogiin kuuluu poliittisia lauluja, huumori- ja lasten musiikkia sekä Suomen ensimmäiset reggae- ja raplevytykset.
Joona Kortesmäen haastattelussa kerrataan vaiheita silkkikalsareiden käyttäjäksi tunnustautuvan Alatalon uran varrelta mm. "Kuinkas sitten kävikään" -visailussa, jossa laulaja pääsee muistelemaan omia tekemisiään vuosien takaa. Nykyinen kansanedustaja kertoo, että hänen vakava pyrkimyksensä oli alunperin ryhtyä toimittajaksi, mutta ajautui lopulta musiikin pariin. Lisäksi haastattelussa pohditaan musiikkia nykysuomessa. Itse musiikin tilaan Alatalo on tyytyväinen, koska tekemisen "(genre)rajoja ei enää ole". Sen sijaan hän on huolissaan nuoren muusikkosukupolven mahdollisuuksista pärjätä alalla taloudellisesti. Kuvaava on Alatalon kommentti: "Musiikin tekeminen on hienoa, se on hyvä ja kallis harrastus".
Laulaja kertoo, että country on hänen nuoruudenrakkautensa, joka kuuluu läpi taiteilijan tuotannon. Tuoreella levyllään Alatalo on palannut kantaaottavan musiikin pariin ja esitti lähetyksessä kappaleen Duunari. Levyn nimi on Kantri 3 ja Alatalon mukaan hän halusi tehdä siitä "opinnäytetyön", jolla esitellään countryn eri lajeja. Samaan hengenvetoon hän kehuu, kuinka Suomesta löytyy loistavia tyylilajin hallitsevia muusikoita, joiden kanssa levy äänitettiin elävän musiikin tekotapaa kunnoittaen. "Tätä levyä ei ole hiirellä hinkattu".
Areena-sisältöä ladataan..
Jos soitin ei lataudu, voit katsoa klipin myös Areenassa
Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen
Kommentit (0)