Vapaapäivän haahuilukävely on parasta

On upeaa, miten vapaata on ajatuksen lento kävelyretkellä. 12 913 askeleen mittaisella matkalla ehdin sulatella vaikka mitä. Uusia ajatuksia putkahteli mieleen tämän tästä. Kännykän sanelimella oli käyttöä. 

Viihdytin itseäni keksimällä nimityksiä lumen olomuodoille. Valmistelen nimittäin ohjelmaa lumesta Yle radio 1:een ensi viikon tiistaiksi. Paljastan yhden.

Helsingin keskustan kadut ovat usein petollisen liukkaita. Pahinta on silloin, kun jalkakäytävä on tukevassa jäässä, mutta jään päälle sataa seitinohut lumihuntu. Jää on tällöin näkymättömissä ja nahkapohjakengissä kiitävä hieno herra hengenvaarassa. Keksin tänään tälle tappavalle lumihunnulle nimen Keikarin Kuolo.maatuskan mitoissa

Kate Bushin uusin levy on ihanaihanaihana. Kokonaan lumelle omistettu taideteos on ollut seuranani monella lumisella kävelylenkillä tänä talvena. Tänään kuljin kuitenkin ilman taustamusiikkia. Halusin antaa ajatuksilleni tilaa. 

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

maatuskan mitoissa

Eve Mantu on maatuskan mitoissa

Repaleinen ryhdistäytymishanke alkoi, kun Eve Mantu mittasi vyötärönsä. 100 cm. Oppisikohan sitä liikkumaan ja syömään? Äläkä sinä karkkipussi huutele mitään siellä! Hys!

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä