70-luvun teemakesä huipentuu pikakelauksella

Nyt on koko kesä vietetty 70-luvulla, ja on aika siirtyä vauhdilla takaisin nykypäivään Ylen arkistojen ja juontaja Tuulianna Tolan seurassa. Rastilan leirintäalue hehkuu soputeltan oranssina ja herää bailaamaan 70-luvun tapaan!

Kuka muu voisi olla enemmän Kesän lapsi kuin Katri Helena tai opettaa Latelan pojille discotanssia paremmin kuin Aira Samulin? Kerrataan vielä pikaisesti kuinka ne farkut tuunattiin ja millaisia herkkuja kuuluisat ruokakortit tarjoavat. Autot pärisevät joka koossa letukasta neppikseen.

Ja vielä kerran tapaat Lomamatka 70-luvulle -sarjan henkilöt! Mutta kuka viuhahtaa?70-luvun teemakesä huipentuu pikakelauksella. Kuva: Siiri Huttunen70-luvun teemakesä huipentuu pikakelauksella. Kuva: Siiri Huttunen70-luvun teemakesä huipentuu pikakelauksella. Kuva: Siiri Huttunen70-luvun teemakesä huipentuu pikakelauksella70-luvun teemakesä huipentuu pikakelauksella. Kuva: Siiri Huttunen70-luvun teemakesä huipentuu pikakelauksella. Kuva: Siiri Huttunen70-luvun teemakesä huipentuu pikakelauksella. Kuva: Siiri Huttunen

70-luku pikakelauksella TV1 tiistaina 6.8.2013 klo 19.15 ja Yle Areenassa 7 päivän ajan.

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä