Äänestä tyylikkäintä työasua

Muuttujat ja stailaajat. Kuva: Yle

Puoli seitsemän -muotiviikon stailauskilpailussa ammattistailistit loihtivat kolmelle muuttujalle uuden ilmeen työ- tai edustustilaisuuteen, vapaa-ajalle ja juhlaan.

Kilpailussa stailisti pukee muuttujan valitsemaansa pikkumustaan, jota hän muuntelee asusteiden avulla eri teemojen mukaisesti. Stailistit saavat käyttää asukokonaisuuksissa itse suunnittelemiaan tai yhteistyökumppaneidensa vaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja tai vaikkapa silmälaseja.

Muuttuja ja stailisti kulkevat parivaljakkona koko muotiviikon ajan. Tiistaista alkaen voit äänestää parasta työ- tai edustusasua, keskiviikosta alkaen parasta vapaa-ajan asua ja torstaista lähtien parasta juhla-asustailausta. Pareina ovat

Pari 1: Carita & Marita
Pari 2: Inari & Netta
Pari 3: Terttu & Sohvi

Lue lisää stailaajista ja kuuntele heidän pukeutumisvinkkinsä
Lue lisää muuttujista - mikä ulkoasussa kaipaa kohennusta muuttujien omasta mielestä?

Muotiviikkostailaus 2012 -kilpailun voittajatiimi palkitaan Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä 16.3. perjantaina alkaen kello 18.30.

Katso ja kommentoi alla olevassa kuvagalleriassa tyylikkäintä työ- tai edustusasua.


kommentit

Hänellä on väriä josta minä pidän.

>Väriä elämään Ti, 2012-03-13 22:15

lisää kommentti

Valitse mieleisin stailaus Puoli seitsemän -muotiviikon kolmesta parivaljakosta ja äänestä. Voittajapari julkaistaan ja palkitaan Ps:n suorassa lähetyksessä pe 16.3 klo 18.30.

Mielestäni paras työ- tai edustusasu on parilla:

Pari 1: Carita & Marita
41%
Pari 2: Inari & Netta
22%
Pari 3: Terttu & Sohvi
37%
Muualla Yle.fi:ssä