Äänestä tyylikkäintä juhla-asua

Muuttujat ja stailaajat. Kuva: Yle

Puoli seitsemän -muotiviikon stailauskilpailussa ammattistailistit loihtivat kolmelle muuttujalle uuden ilmeen työ- tai edustustilaisuuteen, vapaa-ajalle ja juhlaan.

Kilpailussa stailisti pukee muuttujan valitsemaansa pikkumustaan, jota hän muuntelee asusteiden avulla eri teemojen mukaisesti. Stailistit saavat käyttää asukokonaisuuksissa itse suunnittelemiaan tai yhteistyökumppaneidensa vaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja tai vaikkapa silmälaseja.

Muuttuja ja stailisti kulkevat parivaljakkona koko muotiviikon ajan.

Tiistaista alkaen voit äänestää parasta työasua, keskiviikosta alkaen parasta vapaa-ajan asua ja torstaista lähtien tyylikkäintä juhlastailausta. Pareina ovat

Pari 1: Carita & Marita
Pari 2: Inari & Netta
Pari 3: Terttu & Sohvi

Lue lisää stailaajista ja kuuntele heidän pukeutumisvinkkinsä
Lue lisää muuttujista - mikä ulkoasussa kaipaa kohennusta muuttujien omasta mielestä?

Muotiviikkostailaus 2012 -kilpailun voittajatiimi palkitaan Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä 16.3. perjantaina alkaen kello 18.30.

Katso ja kommentoi alla olevassa kuvagalleriassa tyylikkäintä juhla-asua.


kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

Valitse mieleisin juhla-asun stailaus kolmesta malli-stailisti-parivaljakosta ja äänestä. Muotiviikon aikana äänestetään myös työ- ja vapaa-ajan asujen stailauksista. Voittajapari julkaistaan ja palkitaan Ps:n suorassa lähetyksessä pe 16.3 klo 18.30.

Mielestäni paras juhla-asu on parilla:

Pari 1: Carita & Marita
33%
Pari 2: Inari & Netta
27%
Pari 3: Terttu & Sohvi
40%
Muualla Yle.fi:ssä