Ps:n stailauskilpailun muuttujien esittely

Ammattistailistit loihtivat muuttujille uuden ilmeen työhön/edustustilaisuuteen, vapaa-ajalle ja juhlaan. Lisäksi he antavat vinkkejä huivien, vöiden ja sukkahousujen valintaan. Stailisteina ovat Marita Huurinainen, Netta Kervinen ja Sohvi Nyman.

Kilpailussa stailisti pukee muuttujan valitsemaansa pikkumustaan, jota hän muuntelee asusteiden avulla eri teemojen mukaisesti. Stailistit saavat käyttää asukokonaisuuksissa itsesuunnittelemia tai yhteistyökumppaneidensa vaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja tai vaikkapa silmälaseja.  Muuttuja ja stailisti kulkevat parivaljakkona koko Muotiviikon ajan. Pareina ovat Carita&Marita, Inari&Netta ja Terttu&Sohvi.

Olotilan kuvagallerioissa voit äänestää tiistaista alkaen tyylikkäimmästä työ/edustusasusta, keskiviikkosta alkaen makeimmasta vapaa-ajan asusta ja torstaista lähtien upeimmasta juhla-asusta.

Muotiviikkostailaus 2012 -kilpailun voittajatiimi palkitaan Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä 16.3. perjantaina alkaen kello 18.30.

Muuttuja 1: Carita Mustonen

”Kauhea ikäkriisi painaa ja peilistä kurkistaa aamuisin tylsännäköinen kaveri. Jospa uuden lookin myötä  neljänkympin kriisi kääntyisi positiiviseksi asiaksi”.

Joensuulainen, kahden lapsen äiti Carita Mustonen kaipaa stailauskilpailussa kokonaan uutta ilmettä ja piristystä arkeen. Haasteen on ottanut vastaan stailaaja Marita Huurinainen. He kulkevat parivaljakkona koko kilpailuviikon ajan.

Puoli seitsemän -muotiviikko: Stailauskilpailun muuttujien esittely: Carita Mustonen

Muuttuja 2: Inari Anttila

”Tarvitsen tuunausta ja piristystä kevääseen. Lyhyyttä minulla on haastavat 160 cm. Kiitos kaikkialle kirmaavan juniorin, paino on pudonnut teiniaikaisiin lukemiin.”

Kolmekymppinen, reilun vuoden ikäisen tytön äiti Inari Anttila kaipaa pikaista remonttia tyyliinsä ja vinkkejä vaatekaapin uusimista varten; aina päästä varpaisiin asti. Haasteen on ottanut vastaan stailaaja Netta Kervinen. He kulkevat parivaljakkona koko kilpailuviikon ajan.Puoli seitsemän -muotiviikko: Stailauskilpailun muuttujien esittely: Inari Anttila

Muuttuja 3: Terttu Kuutamo

”En osaa käyttää muotivaatteita, koruja tai korkokenkiä. Löytöjä teen kirpputoreilta tai ystävieni vaatekaapeilta”.

Eläkkeelle myyjän työstä jäänyt 65-vuotias Terttu Kuutamo on valmis uudistamaan vaatekaappiaan. Helsingissä asuvan isoäidin muodonmuutosta tukevat kaksi lasta ja kolme lastenlasta. Haasteen on ottanut vastaan stailaaja Sohvi Nyman. He kulkevat parivaljakkona koko kilpailuviikon ajan.

Puoli seitsemän -muotiviikko: Stailauskilpailun muuttujien esittely: Terttu Kuutamo

 

kommentit

Mielestäni Heli Sorjonen muuttui aivan ihanan ja 10 v nuoremman näköiseksi. Vaatteet olivat oikein hyvin valittuja. Ei olisi tuntenut samaksi ihmiseksi, ja loppujen lopuksi aika pienellä vaivalla. Olisipa itselläkin edes vähän stylistin silmää. Kun rytkyjä on kaapit täynnä mutta kun ei osaa yhdistellä eikä oikein uskallakkaan jos tulee ylilyöntejä, tarkoitan ylipukeutumista että sitten näyttää aivan pelleltä. Lämpimät terveiset kipailijoille ja heidän taidokkaille pukijoilleen. Raija.

>raija syrjäpalo Ti, 2012-03-13 19:05

Tarkoititko Raija ketä muuttuja - Heli Sorjosen nimi esiintyy jutuissa valokuvaajana. t Ulla

>ullav To, 2012-03-15 08:37

kuva kakkonen oli ehdottomasti tänään paras !!!!!!!
nimim:elvira

>sivia Ti, 2012-03-13 20:33

Terttu muuttui parhaiten

>mummeli-61 Ke, 2012-03-14 11:21

Terttu muuttui tosi tyylikkääksi

>Mirkku Ke, 2012-03-14 19:08

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä