Kommentit
Ei kommentteja.
Nurmikolla ja kukkapenkeissä kasvaa paljon maukkaita rikkaruohoja! On myös kätevää käydä hakemassa omalta kasvimaalta porkkanoita, salaattia ja vesiheinää. Alexandra ja Lee valmistivat villisalaatin, joka maistuu sekä mausteiselta että raikkaalta. Pisteeksi i:n päälle he koristelivat salaatin ruohosipulin kukilla, jotka maistuvat jopa paremmilta kuin itse ruohosipuli.
Tarvitset näitä:
Tee näin:
Leikkaa uudet perunat isoiksi paloiksi, keitä ne ja kaada vesi pois. Huuhtele ja hienonna siankärsämön lehdet ja sekoita ne kuumien perunoiden joukkoon.
Lisää oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa, suolaa ja pippuria oman maun mukaan. Tee tämä perunoiden ollessa vielä lämpimiä, jotta maut pääsevät imeytymään.
Kerää vesiheinää, huuhtele ne ja pilko karkeasti. Sekoita vesiheinä jäähtyneiden perunoiden joukkoon. Koristele perunasalaatti ruohosipulin kukilla.
Alexandra ja Lee nauttivat salaatin yrttileivän ja ekologisesti tuotetun valkoviinin Bianco di Custoza Terre in Fioren kanssa.
Nokkossmoothie Strömsön ohjeella
Uusi Musta: Nooran maistuva nokkospizza
Ei kommentteja.