Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
Kaikki aiheet kahdessa edellisessä ohjelmassa
 

Täydellinen nainen ja ferrari

Miksi naisten aina pitäisi ajaa sillä perheen kulahtaneella kakkosautolla? Vastarintaan siskot! Täydellinen nainen istuu Ferrarin rattiin.

 

Korttitaiteilijan joulu on toukokuussa

Joulukalenteri valmistuu toukokuussa ja pääsiäiskortit joulunpyhinä. Korttitaiteilija Virpi Pekkala on aina aikaansa edellä.

 

Turvallista matkailua?

Matkailu se käy kaiken aikaa vaarallisemmaksi. Vai syntyvätkö suurimmat uhkatekijät kuitenkin korviemme välissä? Priima kävi sikaflunssan ja huumekartelleiden vaaravyöhykkeellä – Meksikossa.

 

Facebook ja Twitter - mitä ihmettä?

Elämme Facebook-manian aikoja. Käyttäjien määrä erityisesti yli 35-vuotiaiden parissa on valtavassa kasvussa. Mutta mitä ne kaikki siellä oikein tekevät?

 

Täydellinen nainen ja käsitöiden tekemisen taito

Alakoulussa pakon edessä tikuteltu vohveliliina on jättänyt moniin lähtemättömät arvet. Mutta pitäisikö täydellisen naisen ylipäätään osata tehdä käsitöitä?

 

Mitä kuuluu Harri Piitulainen?

Kolmetoistavuotiaana Harri Piitulainen nyrkkeili ikäluokkansa mestariksi, miesten mestaruus tuli 17-vuotiaana. Kun Harrin ammatilaisura päättyi, hän oli vasta 23-vuotias.

 

Täydellinen mies ja täydellisen isännöimisen taito

Jokaisen täydellisen miehen tulee osata isännöidä juhlia ja illallisia. Ja kokata - ainakin miehisesti grillillä.

 

Muotokuvassa Aino "Niilontytär" Yli-Vainio

Lapualla vaikuttava Aino Yli-Vainio–Säily, 67, muistelee isäänsä, saarnaaja Niilo Yli-Vainiota suurella rakkaudella. Hän oli isän tyttö.