Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
Pizzakeisarilla oma valmentaja
 
Kategoriat:

Vaasalainen Kotipizzan perustaja ja pizzakeisarina tunnettu, kauppaneuvos Rabbe Grönblom sai viisi vuotta sitten lääkäriltään tylyn tuomion: jos paino ei putoa, ovat elinpäivät katkolla.

- Tarkoittaako se sitä, että jos laihdutan, voin rakastella pitempään, kysyi Rabbe. Saatuaan lääkäriltä myöntävän vastauksen, hän päätti aloittaa laihduttamisen heti. Yrityksiä oli ollut toki aikaisemminkin, mutta pudotettu paino oli aina kivunnut takaisin 130 kiloon. Jotain pysyvää piti siis tehdä.

- Rabbe tuli mua kadulla vastaan ja kysyi, alkaisinko hänen henkilökohtaiseksi valmentajakseen. Koska olemme tunteneet pikkupojasta saakka, lupasin auttaa, jos aloittaisimme heti huomenna, kertoo viisi vuotta Rabbe Grönblomin personal trainerina toiminut Ole Hägglund.

copyright YLE/videokuvaa

Nyt yhteistä harrastusta on kestänyt viisi vuotta. Parivaljakko harjoittelee Grönblomin omassa kuntosalissa joka päivä, kun Rabbe on Suomessa. Painoa Grönblomilta on kadonnut 30 kiloa. - Hän olisi kyllä laihtunut enemmänkin, mutta hän on niin paljon pois Suomesta. Mutta silloin, kun hän on kotona, hän on tunnollinen treenaaja, sanoo Hägglund.

- Kyllä mun elämä on muuttunut 100 prosenttisesti sen jälkeen, kun aloitimme Olen kanssa. Nyt jaksan aivan toisella tavalla. En usko, että lopetan tätä vaikka vuosia tulee lisää, kyllä siitä niin hyvä olo tulee, sanoo Rabbe Grönblom ja kehottaa myös muita harkitsemaan samaa. - Kun ollaan johtajina jämäkkiä, jaksetaan pitempään, jos ollaan jämäkkiä myös itsensä kanssa.

Maria Tolppanen / PRIIMA