Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
01.03.2007
 

Mauri Kunnas ja Beatles-muistot

- Äiti istui keinutuolissa ja luki Viikkosanomista, että joku englantilainen yhtye villitsee nuorisoa…Siinä paikassa minäkin luin lehden ja päätin ryhtyä Beatles-faniksi. Vielä en ollut edes kuullut yhtyeen musiikkia, nauraa Mauri Kunnas.

 

Palkkaa oma piiskuri!

Oman henkilökohtaisen kuntovalmentajan, personal trainerin, palkkaa useimmiten noin nelikymppinen nainen. Pienten lasten ehdoilla vietetyt vuodet keräävät monen vyötärölle renkaan, josta halutaan eroon. Lisäksi ajatellaan tulevien vuosien terveyttä.

 

Pizzakeisarilla oma valmentaja

Vaasalainen Kotipizzan perustaja ja pizzakeisarina tunnettu, kauppaneuvos Rabbe Grönblom sai viisi vuotta sitten lääkäriltään tylyn tuomion: jos paino ei putoa, ovat elinpäivät katkolla.

 

Studiokeskustelussa Seija Nummijoki kertomassa liikuntaharrastuksestaan

Seija Nummijoki, toimittaja-tiedottaja, on nainen, jolle liikunnasta on tullut elämäntapa. Hän aloitti aktiivisen liikkumisen jo 5-vuotiaana. Hänen liikuntaharrastuksessaan ei ole mitään erityistä, mitä ei joku muukin voisi tehdä. Paitsi, että se on jatkunut koko elämän.

 

Kari Kyrönseppä - Toimettomuus

Kun jäin eläkkeelle, pois päivätöistä – tai siis kellon mukaan tehtävistä – ajattelin, että nytpä käytän etsikkoaikaa hyväkseni ja ryhdyn uudistumaan. Asennan asiat päässäni uuteen järjestykseen, kyseenalaistan rutiinit ja otan käyttöön uusia, luovia tapoja toimia ja olla.

 

Risto Salmi

Risto Salmi ei ole välttämättä tuttu nimi, mutta katsojat muistavat hänen kasvonsa useista rehevistä rooleistaan TV:ssä ja elokuvissa. TV Kakkosen Maalaiskomedioiden Turpeinen ja Tapio Piiraisen ohjaaman Raidin Perse-Arska ovat eräitä hänen ikimuistoisista roolitöistään.

 

Toisenlainen vaalimainos: Kai Laaksonen ymmärtää protestiäänestäjiä

Äänestämättä jättäminen tai protestiäänen antaminen on Kai Laaksosesta ymmärrettävää. – Se ei ole osoitus ”nukkumisesta” eikä laiskuudesta, vaan vakava kannanotto, jota jokaisen poliitikon tulisi tarkkaan miettiä.

 

Mille saa nauraa?

Sopiiko yhtyä nauruun, kun syöpäpotilas vitsailee kaameasta peruukistaan? Voiko kikattaa muistamattoman vanhuksen kertomukselle nenällä olevien silmälasien etsinnästä?