Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
29.03.2007
 

Studiokeskustelu – Perintöverosuunnittelu

Perinnön jakaminen mietityttää monia. Isoilta ikäluokilta ja keski- ikäisiltä jää valtava perintöpotti. Aivan liian harvat kuitenkin suunnittelevat perintöasioitaan. Liian moni ajattelee, ettei ole mitään perinnöksi annettavaa.

 

Huonekasvit

Huonekasvit tulivat sisälle taloihin 1700-luvun lopussa. Silloin alettiin sipulikasveja kukittaa ikkunalaudalla, ja vähitellen kasvit vakiintuivat osaksi sisustusta.

 

Ilkka Koivisto ja kevään merkit

TV:stä tuttu luontomies, biologi Ilkka Koivisto on innokas luonnon tarkkailija myös omalla kotipihallaan. Pääsemme seuraamaan kevään ensimmäistä päivää hänen takapihalleen.

 

Kati Myllymäki - Ihmeidentekijät

Joku taiteilija toteutti jenkeissä lääkemarkkinointikamppanjan, siis teki aivan aidon näköiset nettisivustot ja mainosmateriaalin täysin keksitystä valmisteesta. Kerrassaan loistava aikuisten satu.

 

Kasvojenkohotus kauneushoitolasta?

Liisa Andström on päättänyt pistää kampoihin vanhenemiselle. Jos mieli ei tunnu liki kuusikymppiseltä, ei naamankaan tarvitse siltä näyttää.

 

Toyota-mies

Helsinkiläinen Matti Hietala on Toyota-mies henkeen ja vereen. Ensimmäinen Toyotan Hietala osti nuorena miehenä 1960-luvulla ja huomasi sen kestäväksi autoksi.

 

Mitä tehdä perintömetsälle?

Pohjois-karjalalaisella pariskunnalla Anna-Maria Antikaisella ja Tomi Hynnisellä on edessään sama ongelma kuin vuosittain noin 10 000:lla muulla suomalaisella. He ovat saamassa haltuunsa perintömetsän, jonka käyttö olisi nyt tarkkaan pohdittava.