Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
17.04.2008
 

Rakas koira

Joka viidennessä suomalaiskodissa asuu lemmikkikoira. Kaikkiaan karvaisia kavereita on yli 600 000. Suosion syy on tuttu - koira on omistajien mukaan todellakin ihmisen paras ystävä.

 

Viisikymppiset: Argentiinalaisen elämää

Viiskymppiset argentiinalaiset kuuluvat sukupolveen, joka on joutunut sopeutumaan monenlaisiin muutoksiin. Tämän kaiken on kokenut myös 53-vuotias Miguel Fernández Long, joka on nyt nähnyt maansa toipuvan - jälleen kerran.

 

Muotokuvassa Merete Mazzarella

Uusimmassa kirjassaan Merete Mazzarella tarttuu jälleen isoihin ja vaikeisiin asioihin. Miten olla isoäiti, kun lapsenlapset saattavat asua toisella puolella maapalloa? Mikä selittää anopin ja miniän usein vaikean suhteen?

 

Kypsät ladyt muodostelmashowtanssin SM-kisoissa

Disco- ja showtanssin Suomen mestaruuskilpailuissa on tähän mennessä tavattu vain nuoria ja nuoria aikuisia. Nyt ensimmäistä kertaa nähtiin kisa-areenalla myös kypsissä kymmenissä olevia leidejä.

 

Viisikymppiset: Tataarina Suomessa

Haris Bedretdinin isovanhemmat tulivat Suomeen 1920 – luvulla Venäjältä. Haris kuuluu tataareihin, mikä on yleisnimitys monille Itä-Euroopan ja Keski-Aasian turkinsukuisia kieliä puhuville ryhmille.