Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Disco Ensemblen Miikka suhisee elektrohississä

3.11.2014 klo 08:00, päivitetty 7.11.2014 klo 09:09 | Pirita Pykäläinen | Kommentit (9)

Pirita Pykäläisen Viikon tehona soi Hisser!

Hisser / Park Fiction

Kun Hisserin Park Fiction –biisin CDR-kopioita alkoi ilmestyä Helsingissä lähikauppojen ilmoitustauluille, kysymys kaikkien huulilla oli ”Mikä ihmeen Hisser?

Hisser on Disco Ensemblen laulaja-kosketinsoittaja Miikka Koiviston sooloprojekti, joka vie rokkarin aivan uusi laduille. Park Fiction on ensimmäinen maistiainen miehen tulevista visioista ja voi millaisia kuvia se maalaakaan! 

Hienovaraisen tyylikäs elektroninen suhina kasvatetaan nopeasti kauniin harmoniseksi. Vaikka biisin tempo kiihtyy nopeaksi, hengästymistä ei tarvitse pelätä. Tasapainoa biisiin tuo Hisserin toisen laulajan Seidi Guzejevin haikeana soljuva ääni.

Mieleen tulee väistämättä esimerkiksi The Postal Service ja voisiko olla että Hisser täyttäisi jopa Rubikin jättämät saappaat? Kaikessa kauneudessaan Park Fiction on kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Modernin tyylitajuinen kappale jättää jälkeensä tunteen, jossa haluaa kääriytyä lempeän suhinan kohtuun vielä hetkeksi.  Biisi on kuin kuiskattu korulause, jonka haluaa kuulla uudestaan.

Kaikkoaako ressih kun kuuntelee Hisseria vai kaipaatko rajumpia otteita? Kommentoi Pirita Pykäläisen Viikon tehoa!

Henkilöt: Pirita Pykäläinen

Kommentointi

Kommentit (9)

Ihana ihana tykkään!!

>Anonyymi 08.11.2014, 10:54

Mielestäni tää biisi on hyvä, mutta sopii vain tiettyihin tilanteisiin. On ihan loistava kappale tähän henkeen kun sateisena aamuna ajelen bussilla ja katselen harmaata maisemaa..

>Julia 07.11.2014, 10:48

kiva hyvänmielen kappale :)

>Anonyymi 07.11.2014, 10:47

Aivan mahtavaa. Tätä joka päivä fiilistellyt töissä. Tätä lisää!:)

>Anonyymi 07.11.2014, 10:46

Harmillisen mitäänsanomatonta ulinaa on tämä teho. Haluaisin pitää tästä, mutta en osaa.

>NikoLuola 06.11.2014, 10:47

Mulle tulee tästä mieleen Radioheadin Thom Yorken sooloilut. Mutta silleen positiivisella tavalla. Lisää tämmöst minimaalist electroa.

>Noize 05.11.2014, 12:51

Jännä sekoitus kuulasta, ilmavaa laulua ja kiivasta rummunpauketta. Tämän sortin rytmivaihdokset kyllä piristää komppia mukavasti ja pitää mielenkiinnon yllä.

>Jokke Lahesta 04.11.2014, 23:01

Alun melodian syttyessä, kappale roihahtaa liekkeihin toimivaksi kokonaisuudeksi: rumpukone saundin tykittäessä ilmoille... laulajien kertosäkeiden, elektronisen melodian myöskin maalaillessa ympärilleen tunnelmaa ja kajastavaa valoa liekkien tanssien lailla... kappale päättyy, kuin liekitkin hiipuisivat ja lopuksi häviten pois kokonaan... jäljelle jää vain tuhka, hiillosten kuitenkin hehkuessa... näin jää myös kappaleen tunnelmakin ja kappaleen voi puhaltaa uudestaankin... upeisiin tanssiviin kirkkaisiin liekkeihin...

>yxf@n 03.11.2014, 23:46

Sellaista suhinaa, että tulee vanha teeveen kuvaputki lasittuneet katseet mieleen. "Hetkinen! valitettavasti kohta menee äänikin." :-)

>Mann Gegen Mann 03.11.2014, 18:52

Soittolista

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Ensisoitto

Muualla Yle.fi:ssä