Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Suojaudu syksyn synkkyydeltä Years & Yearsin keinuttavien rytmien avulla

20.10.2014 klo 10:43, päivitetty 22.10.2014 klo 17:22 | Anne Lainto | Kommentit (5)

Years & Years nappaa sinut hellään syleilyyn eikä päästä irti.

Briteistä puskee jatkuvasti toinen toistaan mielenkiintoisempia elektronisia indiepop-nimiä. Lontoosta kotoisin oleva kolmihenkinen Years & Years on yksi niistä yhtyeistä, joilta odotetaan todella paljon. Yhtyeessä laulaa 24-vuotias Olly Alexander, joka on tullut tutuksi näyttelijänä elokuvissa ja muun muassa Skins-sarjassa. Yhtye perustettiin vuonna 2010, kun kitaristi Mikey kuuli Ollyn laulavan suihkussa ja nappasi kundin bändin laulajaksi.

Tammikuussa julkaistu Real-sinkku oli iso hitti Briteissä ja Take Shelter ei jää läpimurtohitin jalkoihin. Years & Years yhdistää upeasti reggaeton-kompin tyylikkääseen elektroniseen indiepoppiin, joka saa lantiot liikkumaan melankolisen rytmikkäästi. Sielukaat syntikat ja house-mausteet taipuvat Years & Yearsin käsittelyssä upeaksi kokonaisuudeksi, joka sopisi minkä tahansa yökerhon viimeiseksi hitaaksi.

Jäätkö notkumaan tanssilattialle Years & Yearsin seuraksi, vai hoiputko suoraan lähimmälle nakkikioskille? Kommentoi Anne Lainnon viikon tehoa!


Henkilöt: Anne Lainto

Kommentointi

Kommentit (5)

Seuratkaa twitterissä @yandyfinland! :)

>Anonyymi 06.11.2014, 00:12

Oli tää ihan upean kuuloinen... tämmöinen musiikki soi liikaa sekä nais että mies artistien laulamana tällä hetkellä, joten ei tällä kertaa ihan suoranaisesti uponnut. Hieno biisi kuitenkin tehona soi. :)
**

>yxf@n 22.10.2014, 01:08

Jotkut biisit vaan kolahtaa heti ensikuulemalta. Tämä teki sen, olkoonkin perusbiittiä, mutta joku tässä miellyttää. Tykkään!

>Anonyymi 21.10.2014, 21:20

Tää on juuri tätä. Vähän rummutusta, vähän enemmän treeneissä voisivat käydä eikä vain studiossa vipunen kääntelyä. Jotenkin on monotonista ehkäpä se suihku laulaminen ei ole yhtä helppoa kuin siihen studion pilliin puhaltaminen.

>Mann Gegen Mann 20.10.2014, 17:21

Miten Anne löytääkin näin uniikkeja biisejä, peukut ylös! Omaan soittolistaan nousee tämäkin Annen teho :)

>Siru 20.10.2014, 12:49

Soittolista

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Ensisoitto

Muualla Yle.fi:ssä