Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Tamperelainen Tryer luo tarttuvaa ja omalaatuista punk-energiaa syksyn keskelle

27.10.2014 klo 15:56, päivitetty 29.10.2014 klo 14:27 | Juhani Kenttämaa | Kommentit (13)

Tryerin Mitä kauneus tuo tullessaan soi Juhani Kenttämaan Viikon tehona.

Tryer on neljän kiukkuisen suomalaismiehen muodostama bändi, joka määrittelee uudestaan kotimaisen punk rockin omaleimaisuuden!

Bändin jäsenet ovat tuttuja mm. The Knob, Frivolvol, Polemarch sekä Jaakko & Jay -kaksikon toisen projektin Taxin riveistä. Kvartetti ei ole kuitenkaan muiden projektiensa summa, vaan ammentaa vahvasti amerikkalaisen melodisen hardcorepunkin laarista. Lagwagon ja Propagandhi ovat varmasti yleisimmät verrokit skenen tietäjien keskuudessa, mutta suomenkieli tuo seokseen mukaan myös uusia ulottuvuuksia. 

Tryer-laulaja Jussi Kaholan äänessä on jotain hyvin hämmentävää mutta paljon kaikkea koukuttavaa. Keskenkasvuiseen tyyliin räksyttävä "suomipunkin Cartman" pääsee panemaan parastaan Viikon tehoksi valikoidulla Mitä kauneus tuo tullessaan -kappaleella, joka löytyy Tryerin juuri julkaistulta kakkosalbumilta, Kukkia kaamoksesta.

Lastenlaulumaisesti rallattelevalla kertosäkeistöllä varustettu biisi sukeltaa syvälle synkän maailman syövereihin, mistä lohdun löytäminen on vaikeaa. Energinen ja hyväntuulinen tykitys saa kuitenkin mielen pysymään avoimena ja uskomaan myös valoon tunnelin päässä. Lisäksi bändin yhteensoitto ja tiukkuus ottaa vahvan otteen tyylisuunnalle tottumattomankin korvissa, ja ravistelee kuulijaa hereille kantaanottavan tekstin voimalla.

Onko tässä yksi loppuvuoden mielenkiintoisimmista kotimaisista tuttavuuksista? Tuoko Tryer tullessaan elämääsi kauneutta vai kauheutta?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan radiosta arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä numeroon 17176 (0,40€).

Kommentointi

Kommentit (13)

The Young Ones, eli Älypäät oli ainakin yksi brittisarja punkkareista ja muista alakulttuuriheittiöistä! :)

>Juhani_YleX 03.11.2014, 09:50

LISÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

>JK 29.10.2014, 19:13

Mikä se oli se brittisarja niistä punk-opiskelijoista?

>JuhJuh 29.10.2014, 17:55

Aikas, kehittämätöntä kuraattorin Könkkölän koneen ryminää.

>Mann Gegen Mann 28.10.2014, 20:33

Nyt pärähtää! Mahtavaa menoa, kaunista <3
Tryer on todellakin tehonsa ansainnut!

>Aste 28.10.2014, 18:55

Olin jo ensimmäisen kerran Tryeriä kuultuani vakuuttunut bändin loistavasta soittotaidosta. Bassolinjoista lähtien biisi on taitavasti koottu. Alun jopa sankariheviin tukevasti nojautuvasta introsta räjähtävä osuus tempaa heti kuulijan mukaansa. Vauhti ei lopu vaikka yhtye toteuttaa omaan tylsiinsä taitavat pysäytykset ja temmon hidastukset, jotka ovat kyseiselle yhtyeelle omastamielestäni jopa jonkinlaiset tavaramerkkit laulajan saundin ohessa. Tämä kyseinen biisi lukeutuu LP:n parhaimmistoon. Juhanilta loistava valinta jälleen viikon tehoksi.

>Kukkahattutäti 28.10.2014, 13:12

Kyllä piti työauton kajareista luukutta TÄYSII!
Toivottavasti eivät menneet rikki.

Tälläistä juhani lisää

>kukkokala 28.10.2014, 11:13

todella kova biisi!

>Anonyymi 28.10.2014, 00:32

Tämä kipale päräytti työpäivään mukavasti virtaa! Erittäin tiukkaa punkkimeininkiä, joten ei muuta kun lisää soittoon tätä. Itseä ei edes laulajan ääni häirinnyt vaikka omalaatuinen olikin

Hyvää tycitystä!!!!

>Anonyymi 27.10.2014, 23:20

missäs tätä paskaa voi toivoa lisää?

>Anonyymi 27.10.2014, 22:00

Kommentteja lähetysten aikana:

Kovan kuuloinen viikonteho! Hienoa musiikkia Juhani soittaa jälleen, ei tuu risuja ;) ruusuja -"Wolf"

rakastan suomipunkkia joten kyllähän tääkin tärähtää. solisti vähän häirittee, ei tarpeeks rouhea mutta menettelee! -homeitiö

No kyllä lähtee teho käyntiin ja potkii hienosti menemään loppuun asti! On kyllä kowa! Teho! :) hyvä Juhani! -Yxf@n

Olen pahoillani, että tarvitsee Jussin musiikkivalintoja kumota heti kehujen perään, mutta itselleni on mahdotonta kuvitella tilannetta, jossa tätä lauluääntä voisi sietää. :) Ihan kiva mutta Cartman. -Kalso

Muuten ok, mutta tämän voisi tiivistää noin 1:30 minuuttiin.

Syyskyy läpi repaleisen lokakuun..Onko tämä coveri?

>Juhani_YleX 27.10.2014, 17:58

Kauneutta tuo. Uuden levyn paras biisi. Pärjää jopa hero quest -klassikkodebyytin parhaimmistolle.

>Anonyymi 27.10.2014, 16:37

Soittolista

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Ensisoitto

Muualla Yle.fi:ssä