yle.fi

Tapahtui osassa 2

Vappuaattona Paulan baarilla Aila löytää yöjalassa olleen koiransa ja Pertti kyselee Hannalta perunkirjoituspapereista. Paula saa Ailan mustasukkaiseksi arveluillaan, että Pertti on iskenyt silmänsä Hannaan. Sutelassa Jaana on lähdössä ostoksille ja tapaamaan äitiänsä, jota Markku pyytää kysymään takaajaksi.

Valde ja Taisto valmistelevat hevoskauppoja ja Paavo lupaa virkaveljelle aikaistaa Hannan päivystystä, josta ensimmäinen keikka tulee Sutelaan. Lehmälle tehdyn utareompelun jälkeen Markku kutsuu Hannan kahville. Valden ja Sirkan lämmin tapaaminen pankkiautomaatilla keskeytyy, kun Aila vie Pertille kahvia, mutta samalla hän pelastaa Valden, jolta kone vei kortin. Jaana palaa ostoksilta mekon ja kuohuviinin kera, joilla yrittää vietellä miestään Vapun viettoon, mutta Markkua kutsuvat kylvötyöt.

Minna löytää äitinsä tieltä tämän raahatessa kauppakasseja ja äidin läksytys jatkuu kotona, mitä Minna myöhemmin pyytää anteeksi. Petteri on Hannalla kuskina tämän urakoidessa Vapun päivystyskäynneillä. Pertti ratkeaa huvilallaan ryyppäämään ja Jaana pyöräilee hänen syleilyynsä Markun nukahdettua kylvöurakan jälkeen rättiväsyneenä sohvalle.

Taisto epäilee Valden uuden hevosen ikää, niin myös Hanna tutkittuaan sen. Sanna näkee äitinsä paluun aamuyöstä ja kertoo sen aamulla hänelle paheksuen. Markku palauttaa Hannalle navettaan jäänyttä stetoskooppia, suhde tihenee, mutta Valde keskeyttää sen roisisti tuomalla Hannalle kuolleen hevosen pään. 

> Takaisin

Lähetä linkki

Esitysaika

YLE TV2 keskiviikoisin klo 21.00

Lehmän vuosi Areenassa

YLE Areena

Ohjelma katsottavissa YLE Areenassa 7 vuorokauden ajan.
> YLE Areena 

Lehmän vuosi teksti-tv:ssä