yle.fi

Tapahtui osassa 12


Markku tuo Jaanalle tiedot toisesta tontin ostajaehdokkaasta. Päivi hoitaa Kullervoa ja Martta kyselee Sirkkaa, joka rauhoittelee tallissa Taistoa tamman varsomisasioissa. Takalan perintö hiertää Minnaa ja Hannaa. Härkösen Leena tulee pankkiin ja kertoo Jaanalle olevansa toinen tontin katsoja, mikä ei ilahduta Perttiä ollenkaan. Lasse esittelee Hannalle ja Kertulle talopiirustuksia ja Pertti vetoaa Jaanaan etteivät he myisi tonttia Leenalle. Leena tulee etuajassa tontin katsastukseen ja käy tapaamassa poikaansa Joonasta navetassa, Lassekin yllättyy toisesta ostajaehdokkaasta. 


Jaana ramppaa vessassa ja Aila ihmettelee. Taisto on huolissaan levottomasta tammasta ja Petteri yrittää vielä kerran saada Paulalta apua talon rahoitukseen, mutta saa haukkuryöpyn niskaansa. Sanna ja Joonas keittelevät kahvia tonttiporukalle, joka alkaa kilpailuttaa tontin hintaa kahvipöydässä.
Ahti käy katsomassa Kullervoa ja tekee treffit Päivin kanssa. Jaana käy apteekissa hakemassa lääkkeitä ja raskaustestin. Lasse purkaa Hannalle ehkä pieleen mennyttä tonttikauppaa ja Leena pyytää baarissa Minnalta yösijan Takalassa. Kerttu kehuu Hannaa Lasselle ja kysyy onko tämä rakastunut. Ahti odottaa Päiviä ja Seppo haikeana karaokessa baarissa. Hanna tapaa Leenan Takalassa ja saa kuulla Pertin uusista haasteista. 

Minna lupaa puhua Paulalle perintörahoista ja Taisto ja Sirkka toteavat että tamma varsoo ja soittavat Hannaa apuun. Markku ja Jaana punnitsevat tehtyjä tarjouksia tontista ja Valde, Taisto ja Sirkka iloitsevat varsasta. Lasse voittaa tonttikaupan ja Minna Paulan puolelleen perintöasioissa. Hanna kertoo Pertille että tietää tälle tehtävästä työtarjouksesta ja haluaa lopettaa seurustelun tämän kanssa. Minna puhuu Sirkalle Paulan kanssa tehdyistä perintösuunnitelmista ja Pertti yllättyy mökillä Leenan siivousvimmasta. Paula kertoo suunnitelmista Petterin suhteen ja lupaa suuremman asunnon Ingalle. Pertin ja Leenan suhde lämpenee, samoin Hannan ja Lassen tonttireissulla.

> Takaisin

Lähetä linkki

Esitysaika

YLE TV2 keskiviikoisin klo 21.00

Lehmän vuosi Areenassa

YLE Areena

Ohjelma katsottavissa YLE Areenassa 7 vuorokauden ajan.
> YLE Areena 

Lehmän vuosi teksti-tv:ssä