yle.fi

Tapahtui osassa 8


Päivi syöttää Kullervoa ennen Väinön perunkirjoitukseen lähtöä. Ahti ja Seppo ovat matonravistelupuuhissa Väkeväisten siistiytyneessä pihapiirissä.
Hanna ottaa Jorman kanalasta yhden kuolleista kanoista tutkittavaksi ja lupaa kertoa tuloksista. Valde tuo Ailalle laskuja maksuun ja Jaana löytää postin joukosta tärkeän kirjeen, joka vakuuttaa Pertinkin Sutelan tilan arvonnoususta.
Pertille selviää myös Jaanan keskenmeno ja heidän suhteelle tullut loppu. Hanna tekee postipakettia auton luona kun Kerttu tuo Hannaan viime tipassa löytyneet hakupaperit.

Petteri tuo Kullervon kotiin Päivin avustamana ja Perttiä odotellessa juodaan kahvit. Hanna rokottaa Valden uutta hevosta ja puolustaa äitiään Valden syytöksiltä, mutta ei ehdi katsoa Taiston mielestä kantavana olevaa omaa tammaa.
Pertti ihastelee Väkeväisten tiluksia, ottaa nimet perunkirjoihin ja lupaa hoitaa pankkikorttiasian kuntoon.


Hannalla jää Paulan baarissa ruoka kesken, kun hän kiiruhtaa viemään hakupapereita viime minuutilla kunnantalolle.
Jaana hamstraa ruokaa ja kyselee tehopuhdistusainetta kylpyhuoneeseen. Minna valittaa Petterille vointiaan puhelimessa ja kertoo saaneensa sairaslomaa ja samaa Hanna saa kuulla Takalassa. Jaana kertoo kotona hyvät uutiset Markulle tilan arvonnoususta ja saa talousneron maineen mieheltään. Minna jatkaa valitusta äidilleen, joka kieltää vikisemisen ja Valden saunaseuran.
Joonas yllättää Sutelat tulemalla aikaisemmin kotiin huonosti menneiden yo-kuunteluiden vuoksi.

> Takaisin

 

Lähetä linkki

Esitysaika

YLE TV2 keskiviikoisin klo 21.00

Lehmän vuosi Areenassa

YLE Areena

Ohjelma katsottavissa YLE Areenassa 7 vuorokauden ajan.
> YLE Areena 

Lehmän vuosi teksti-tv:ssä