yle.fi

Jenni Siilasto

Olen Jenni Siilasto, 22-vuotias määrätietoinen, energinen ja vähän oikukas nuori nainen Helsingistä. Opiskelen yliopistolla suomen kieltä sekä eurooppalaista alue- ja kulttuurintutkimusta.

Taidemuodoista tanssi on minulle tärkein: sen vapaus, ilmaisuvoima ja moniulotteisuus kiinnostavat ja haastavat minua.

Olen mukana Mestari-ohjelmassa, koska toive tanssimaailmaan heittäytymisestä ja ammattilaisuudesta kytee aina ja yhä vaan minussa. Lisäksi kaikkeen uuteen ja tuntemattomaan on jännää lähteä mukaan, sillä elämä on liian usein liian tylsää!

Ystäväni tuntevat minut menevänä ja hauskana sekä kärsimättömänä ja temperamenttisena tyyppinä. Perinteisen oinaan tapaan saatan joskus olla sanojeni kanssa hyvinkin kärkäs ja suorasukainen, mutta omiani puolustan loppuun saakka.

Elämä tuntuu todellakin olevan se suklaarasia, josta ei ikinä tiedä mitä saa. Senpä vuoksi suosin mieluummin menemistä, tekemistä ja uskaltamista, kuin jälkeenpäin murehtimista. Toisia ihmisiä kun kuuntelee ja kunnioittaa, niin oppii aika paljon myös omasta itsestään.

Kun elämä on oikein ihanaa, saatan kiljaista tai nauraa ääneen, tehdä pari typerää tanssiliikettä tai syödä levyn suklaata. Kun elämä on oikein kamalaa, itken yksin, kiroilen ja syön levyn suklaata.

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Uudet jaksot 15.11 alkaen, sunnuntaisin YLE TV2 klo 22.05.

Mestari Areenassa

YLE Areena

Areena

Mestari-sarjan jaksot ovat katsottavissa YLE Areenassa seitsemän päivän ajan tv-lähetyksen jälkeen.