yle.fi

Marianna Jakobsson

Olen Marianna Jakobsson, 26-vuotias avoin ja iloinen immeinen Helsingistä.

Olen pienestä asti ollut kiinnostunut musiikista ja ensimmäisen nuotinnetun “sävellyksen” tein 12-vuotiaana. Soitin cembaloa 8 vuotta – eli olin klasari-muusikko! Mutta monen mutkan, sattumuksen, puristuksen ja kyyneleen kautta toteutan itseäni nykyisin opiskelemalla popjazz -laulunopettajaksi neljättä vuotta.

Laulu vei lopulta mukaansa, koska sen parissa ja sitä harjoitellessani koin ensimmäisen kerran kunnianhimoa ja innostuneisuutta työni tuloksista. Laulan myös varmasti siksi, että esiintymisviettini on keskivertoa voimakkaampi. Se on vitaalia tässä ammatissa - muuten tulisi tiukat paikat.

Mutta vaikka kuinka rakastaa olla ihmisten parissa ja huomion keskipisteessä, vastapainoksi tulee äärimmäinen oman rauhan kaipuu: parasta luksusta on olla vain kotona ja kehitellä omia reseptejä. Eikä kuunnella yhtään musiikkia.

Olen mukana Mestarissa, koska lähden kokemuksia janoavana hahmona aina mukaan uusiin juttuihin. Pyrin elämässäni olemaan positiivinen, mikä on osoittautunut aina vaan työläämmäksi kun ikää tulee lisää. Olen huomannut, että ilolla elämästä saa paljon paljon enemmän irti.

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Uudet jaksot 15.11 alkaen, sunnuntaisin YLE TV2 klo 22.05.

Mestari Areenassa

YLE Areena

Areena

Mestari-sarjan jaksot ovat katsottavissa YLE Areenassa seitsemän päivän ajan tv-lähetyksen jälkeen.