Etsimme käytetyn... ja kuinkas kävikään

 

Puskurin kauden ensimmäisessä jaksossa 28.2. Matti etsi monipuolista, suorastaan täydellistä käytettyä autoa eläkeläisrouvan (ja satunnaisesti myös hänen tyttärensä) tarpeisiin. Jakso on nähtävissä vielä 28.3. asti YLE Areenassa

Vaan mitä heille ja autolle on kuulunut kuvausten jälkeen? Riika-tytär kertoo:

"Hei!

Nyt kun ohjelma tuli ulos televisiosta, muistin, etten ole tainnut ajamisen riemulta muistaa teihin ottaa yhteyttä ja kiittää vielä kerran! Iso kiitos koko tiimillenne!!! Sen lisäksi että olitte löytäneet niin hienon auton kohtelitte meitä myös hyvin, ja autohuolemme on tosiaan poispyyhitty ilman mekkojen lähetyksiäkin!

Auto on osoittautunut, kuten ihan varmasti tiesittekin jo etukäteen, aivan mahtavaksi, ja CR-V tuttaviemme kateuden aiheeksi. Ainoa negatiivinen puoli tähän mennessä on se, että autoa ei ole kahta kappaletta - joudumme ajelemaan sillä vuorotellen. Asennutimme siihen kaukosäätimellä toimivan webaston ja vaihdoimme akun geeliakuksi kestävyyden parantamiseksi, ja se yhdistettynä lasien ja peilien lämmitykseen (ei enää skrabaamista, jippii!!) ajelu talvipakkasillakin on ihanaa. Kesähelteetkään eivät ilmastoinnin takia enää pelota.

Äiti ei tosin ihan ole sinut kaikkien laitteitten kanssa vielä, ja on jäänytkin autoon lukkojen taakse ikkunat auki -30c pakkasella (naurattaa näin jälkikäteen :D ). Maya-koira on saanut myös totutella uusiin pintamateriaaleihin auton sisällä - se kun kerran liian innokkaana hyppäsi auton kyytiin sillä seurauksella että tassunsa luistivat nahkapenkeillä ja neliraajajarrutuksesta huolimatta se liukui toisesta, avoimena olleesta, etuovesta ulos.. kyllä reppanaa hieman nolotti.

Luksusta auto on elämäämme tosiaan tuonut, ja iloa taas ajella paikasta toiseen! Volvoihin jumiutuneille naisille Honda oli niin iso yllätys, mutta osoittautunut positiiviseksi sellaiseksi. Ja ulkonäöllisestihän se on ihan huippu, samaa mustaa hopein reunuksin kuin romuttamolle jo itsestään pyrkivässä Vanhassa Volvossammekin oli (äiti myi sen, sai siitä €500!).

Suunnittelemme jo autoretkiäkin, nyt kun on mukava auto ajella pitkiäkin matkoja (Vakionopeuden säädin on ihana! Samoin se nippeli, mikä säätää auton nopeutta edelläajavan mukaan - sen nimeä en edes tiedä, ei oikein kukaan muukaan, niin harvinainen se taitaa olla mutta tosiaan helpottaa ajamista rutkasti! Nyt voi laitella huulipunaa täydessä vauhdissakin ;) ).

Kiitos siis teille kaikille ja turvallisia ajokelejä kevääseen!

Ystävällisin terveisin, Riika, Tuula ja Maya -koira"
 

1 kommentti

Ai vanhalle Volvo-naiselle 4-vetoinen Honda? Ja kaikilla naisten härpäkkeillä varusteltu? No huh huh.