Ke 09.06.2010 @ 09:53Terhi Simola

Torstaina 10.6. löytöjä Lappeenrannasta

Lappeenrannan kauppatorin kirppis pyörii kesällä viikon jokaisena päivänä. Löytöjä, saati myyntipöytää, havittelevan on syytä olla ajoissa liikkeellä:
ensimmäiset pöytien jonottajat ilmestyivät kuvaussunnuntaina paikalle aamuneljän jälkeen, myynti käynnistyi "vasta" seitsemältä. Me kuvasimme Kesäkirppiksen toisen jakson helteisessä Lappeenrannassa 16. toukokuuta.Kesäkirppiksen tiimin sisäinen kello taisi kauden aluksi vielä laahata talviajassa...


Maskeerajamme Heidin ammattimaisin ottein juontaja Aijakin kuitenkin saatiin hereille ja TV:stä tuttuun kukoistukseensa! - Leena näyttäisi myös aamukahvinsa jo saaneen, Terhi vaikuttaisi olevan santsikupin tarpeessa.

Lappeenrannan torilla seitsemättä kesäänsä aloittelevalle Ritva Kivistölle aikainen aamu ei enää aiheuta haukotuksia. Anjalan Kaipiaisista auringon noustessa Lappeenrantaan ajanut Ritva on vakiomyyjä, joka päivystää torilla päivittäin. Aina ei kauppa käy, mutta tärkeintä ovatkin tutut ja tuntemattomat jutustelijat, jotka käyvät toriprinsessaksi nimettyä Ritvaa moikkaamassa.Ritvan kirppisvinkit, Heikki Hietamiehen kuulumiset ja Lappeenrannan tunnelmat Kesäkirppiksessä torstaina 10.6. TV1 klo 20.00.

1 kommentti

Hietamies... tyyppi ei ole asunut Lappeenrannassa kolmeenkymmeneen vuoteen eikä tunne kaupungista muuta kuin muuta kuin sen historian 70-luvulta taaksepäin. Tulkaa jo nykyaikaan...

Paikallisen kasvon valinta kuvastaa Ylen Bresneviläistä linjaa...

Kesäkirppis

YLE TV1:n uusi ohjelmasarja Kesäkirppis lähtee ulkokirpputorien vilinään yhdeksälle paikkakunnalle kesäiseen Suomeen.

Kesäkirppiksellä tavataan kiinnostavia ihmisiä, tehdään löytöjä, myydään pois tarpeettomaksi jäänyttä, kierretään ja kierrätetään - satoi tai paistoi! Kesäkirppistä juontavat toimittaja Turkka Huhtala ja vaatesuunnittelija Aija Rouhiainen.

Kesän 2010 kuvauspaikkakunnat ovat:

15.5. Lahti, Kauppatori
16.5. Lappeenranta, Kauppatori
21.5. Kotka, Kauppatori
29.5. Keuruu, Jäähallin kirpputori
30.5. Jyväskylä, Sepänaukio
17.6. Forssa, Kehräämön Ehtootori
19.6. Somerniemi, Kesätori
2.7. Tampere, Tammelan tori
3.7. Loppi, Joentaan kyläpäivät

Tykkää facebookissa!