osat 1-6   ::   ystäväni   ::    kyssäreitä & tunnustuksia   ::    palaute   ::   Laura   ::   Laura kesäleirillä



:: L A U R A ::
osat 1–6
15.10.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30

:: L A U R A
:: 
:: k e s ä l e i r i l l ä ::
osat 1–6
26.11.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30
YLE TV2

YLE NUORTEN OHJELMAT

 

[   1. osa    2. osa   3. osa    4. osa    5. osa    6. osa  ]

2 .  o s a  
[ sivu 1 ]


Entinen unikeko Laura ottaa upeasta suvesta kaiken irti ja pulahtaa aamu-uinnille. Laiturin saldoon kuuluu vasta Ranskasta saapunut Pierre sujuvan suomen kera. Lauran vedenneitomainen eksotiikka tehoaa, ja Pierre pakottaa Nikon raottamaan menneisyyden verhoa – kuka tuntee kenet ja parhaimmin?

Tytti tekee itsevarman entreen aamiaispöytään ja lähtöasetelma alkaa olla selvä – peli voi alkaa. Tytin etulyöntiasemaan kuuluu lapsuudenystävyys Markon kanssa. Ronjaa taas viehättää Nikon iloinen hymy. Pierren silmät seuraavat Lauraa.

Energinen tanssinopettaja Emmi on saapunut, ja tanssijat, kuvataiteilijat ja kirjoittajat jakaantuvat omiin ryhmiinsä. Jennan on vaikea keskittyä elämäkertansa kirjoittamiseen, kun Laura ja kumppanit irrottelevat congajonossa vehreässä metsässä. Viattomana tanssiparina aloittaneen Markon ja Tytin tanssi sen kun kuumenee.

Lauralla on jo kaksi ihailijaa, mutta Jennan suunnitelmat ovat solmussa – kunnon jätkät puuttuvat. Laura ärsyyntyy ja valittajat saavat hänen puolestaan painua kotiin.

juttu jatkuu seuraavalla sivulla >

[   k u v i a   2 . o s a s t a  ]