osat 1-6   ::   ystäväni   ::    kyssäreitä & tunnustuksia   ::    palaute   ::   Laura   ::   Laura kesäleirillä:: L A U R A ::
osat 1–6
15.10.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30

:: L A U R A
:: 
:: k e s ä l e i r i l l ä ::
osat 1–6
26.11.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30
YLE TV2

YLE NUORTEN OHJELMAT

 

[   1. osa    2. osa   3. osa    4. osa    5. osa    6. osa  ]

3 .  o s a


Aamulenkillä Laura herkistyy nähdessään leirinvetäjät Nannan ja Simon uimassa – mikä parisuhteen täyttymys. Ronja ja Niko käyttävät kaiken vapaa-aikansa toisiinsa tutustumiseen. Ovenkahvaan on jälleen ilmestynyt kukkia Lauralle – salainen ystävä tuntuu olevan kovin innokas. Jennan salainen ystävä sen sijaan loistaa poissaolollaan. Kirjoituskurssilla perehdytään Edith Södergranin runoihin ja tehtävänä on kirjoittaa oma rakkausruno. Nikoa viehättää Ronjan pontevuus mielipiteissään, Ronjaa sen sijaan ärsyttävät maailman ja luonnon tilasta vähät välittävät tyypit, joita ruokapöytäkin näyttää olevan puolillaan.

Pojat seuraavat Markon kahdensadan vatsavedon esimerkkiä ja rehkivät ruohikossa.. Pierre uskoo edelleen mahdollisuuksiinsa Lauran suhteen ja hymyilee yhä aurinkoisesti. Tanssikurssilla valmistaudutaan illan discoon. Laura kuulee äidiltään, että Terri on kadonnut – koulukaveri, jolle maailma ei ollut mikään helppo paikka. Laura saa jälleen hienon lahjan, Jenna on tyhjin käsin. Paulin tapaaminen tosin hälventää pettymyksen. Tytöillä ja pojilla on hyvin erilainen tapa valmistautua discoiltaan. Pierre tenttaa Nikoa edelleen Laurasta ja tanssilattiallakin nähdään pieni kolmiodraama.

Pauli ja Jenna juttelevat tulevaisuudenhaaveistaan – mitä yhteistä on maatilanperijällä ja citytytöllä? Pauli tekee myös selväksi naisihanteensa ja Jenna voi huokaista helpotuksesta.

[   k u v i a   3 . o s a s t a  ]