osat 1-6   ::   ystäväni   ::    kyssäreitä & tunnustuksia   ::    palaute   ::   Laura   ::   Laura kesäleirillä:: L A U R A ::
osat 1–6
15.10.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30

:: L A U R A
:: 
:: k e s ä l e i r i l l ä ::
osat 1–6
26.11.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30
YLE TV2

YLE NUORTEN OHJELMAT

 

[   1. osa    2. osa   3. osa    4. osa    5. osa    6. osa  ]

4 .  o s a


Leirin ohjelmaan kuuluu retki lähikaupunkiin. Aamiaispöydässä Ronja tiedostaa jälleen eri maailmankatsomusten kohtaamisen, liha vastaan kasvikset. Jenna murehtii Paulin aloitteettomuutta ja pojat murehtivat yleistä mieskuntoaan – Markolla on enää pari päivää aikaa valloittaa haluamansa tyttö.

Väräjävistä lemmenkuvioista syntyy runsaasti runoutta, joka ilman muuta inspiroi enemmän kuin essee aiheesta ”Minä ja kirjallisuus”. Jenna vajoaa yhä syvemmälle haaveisiinsa ja on kohta valmis siirtymään navetan puolelle.

Kaupunkiretkelle matkustetaan näemmä parimuodostelmissa, mutta harvinaista kyllä, Laura on pariton. Pierren lähestymisyritykset ottavat päähän ja Lauralta tarvitaan koviakin sanoja. Asemalla Laura näkee tutun tytön ja juoksee junaan. Pierre seuraa kuin varjo, ja pian he ovat matkalla jonnekin. Tyttökin oli joku muu. Seuraavalla asemalla Pierren on keksittävä jotakin. Ehkä Laura haluaisi oppia hiukan jujutsua? Marko odottelee Lauraa kuumeisesti ja tekee samalla lähempää tuttavuutta Jennan kanssa. Marko ei ilmeisestikään ole tottunut kuulemaan sanaa ”ei”.

[   k u v i a   4 . o s a s t a  ]