osat 1-6   ::   ystäväni   ::    kyssäreitä & tunnustuksia   ::    palaute   ::   Laura   ::   Laura kesäleirillä:: L A U R A ::
osat 1–6
15.10.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30

:: L A U R A
:: 
:: k e s ä l e i r i l l ä ::
osat 1–6
26.11.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30
YLE TV2

YLE NUORTEN OHJELMAT

 

[   1. osa    2. osa   3. osa    4. osa    5. osa    6. osa  ]

6 .  o s a


Jenna on valmis ottamaan tosirakkauden vastaan, ensimmäistä kertaa. Parhaat päälle ja menoksi naapuritilalle, mukana lupaus Lauralle, että mitään ei tapahdu ilman kunnon varotoimia. Jennan poissaolo pakottaa Lauran verukkeisiin – Jennahan on ollut viime päivinä hieman kipeä. Nannakin on huolissaan.

Suuri tehtäväkilpailu vaatii taas pariutumista, ja Pierreä onnistaa. Lauran kanssa on hauskempi etsiä neliapilaa ja linnunpönttöjä. Jenna ja Pauli testaavat vanhaa sivustavedettävää, mutta tämä rakkaus kestää sittenkin ekankerran lykkäämisen. Tärkeämpiä ovat tulevat viikonloput ja opiskelut ja seuraavan kesän interrailsuunnitelmat. Laura houkuttelee Pierren melomaan, mutta kohta ollaankin jo merihädässä. Onneksi pelastusalus lähestyy.

Pierre pyytää Lauraa harkitsemaan Ranskan-matkaa.
Jennalla ja Lauralla on vertailemista miehissään. Tytti puolestaan todistaa saunaillassa muille, että miehet ajattelevat vain sitä yhtä asiaa. Saunassa tyttöjen on hyvä yhdessä todeta että neitsyys rulaa. Illan meikkaus saa pojatkin villeiksi. Eli keitä ovat uudet leiriläiset Lissu, Sussu ja Kisu?

Salaisten ystävien paljastuminen tuottaa paljon hupia, ja Pierrellä ja Lauralla on vielä hetki aikaa hiipuvassa illassa. Aamulla on jäähyväisten aika. Pauli yllättää Jennan iloisesti, ja kotiin lähtee varsin onnellinen bussillinen kulttuurileirin läpäisseitä.

[   k u v i a   6 . o s a s t a  ]