osat 1-6   ::   ystäväni   ::    kyssäreitä & tunnustuksia   ::    palaute   ::   Laura   ::   Laura kesäleirillä:: L A U R A ::
osat 1–6
15.10.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30

:: L A U R A
:: 
:: k e s ä l e i r i l l ä ::
osat 1–6
26.11.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30
YLE TV2

YLE NUORTEN OHJELMAT

 

[   1. osa    2. osa   3. osa    4. osa    5. osa    6. osa  ]

5 .  o s a


Lauran on vaikea uskoa Jennan puheita Markosta. Tyttikin on tosin varoitellut Markon olevan vaarallinen, mutta Laura on tulkinnut Tytin olevan ihan mustis Lauran samasta huomiosta. Markon ja Tytin yhteiset jumppasessiot tosin herättävät yleistä keskustelua.

Lauralle lähetetyt romanttiset viestit on allekirjoittanut rehellisesti ”M”. Pierre ja Niko toteavat, että aika alkaa Pierreltäkin loppua Lauran suhteen. On pakko kysyä suoraan, ja vastauskin on harvinaisen selkeä. Markon on aika toimia, mutta Laura vaatii selvitystä Tytin tapauksesta. Säilyttääkseen kasvonsa Markon annettava vain tietty vastaus.

Markon maine kaikkien pokaajana on Lauralle vaikea pala. Kun oikein pysähtyy miettimään, leirillä ei olekaan niin mahtavaa. Laura suostuu olemaan kanoottikisassa Pierren pari. Jenna on jo tutustunut Paulin vanhempiin, ja seuraavana on vuorossa lehmätalous. Luomuviljelykin alkaa olla tuttu termi.

Lauran mitta alkaa olla täysi. Markon touhu Tytin kanssa on typerännäköistä. Minkä sille voi jos kaikki haluaa mua, on Markon vaatimaton vastaus. Jennan mielestä Lauran rooli jonkinlaisen mieskerhon vetäjänä on ällöttävä. Laura puolestaan on mutkattomasti sitä mieltä, että kaikki haluavat häntä. Miksi yleensä on tultava leirille, jos ei viihdy. Jenna syyttää Lauraa virheellisistä tiedoista – tännehän piti tulla miehiä ympäri maailmaa.

juttu jatkuu seuraavalla sivulla >

[   k u v i a   5 . o s a s t a  ]