Nappituntumalla

Vain mielikuvitus on rajana. Idea voi vaania missä vain, vaikka jämäkartonkilaatikon pohjalla. Itseasiassa varsinkin siellä.

Kartonkisilppu sai uuden olomuodon kevätsateena olohuoneessa. Hurauttelin ompelukoneella pisarat pitkäksi ketjuksi. Kulissi blogin kuvitusta varten rakentui pyykkinarulle ja seinälle teippaamalla.

Nappituntuma

Piti vähän siirrellä huonekaluja tieltä, ainoa hyvänkokoinen seinäpinta kun sattui olemaan television takana. Tekevälle sattuu. Minä teen, paljon ja kaikenlaista. Ompelen, piirrän, tuunaan, korjaan, maalaan, askartelen, neulon ja virkkaan. Elämäntapavärkkääjänä projektit jäävät keskeneräiseksikin kun haltioidun taas uudesta ideasta ja on ihan pakko kokeilla.

Nappituntuma

Nappituntuma

Toivottavasti tekin haltioidutte, innostutte ja kokeilette!

kommentit

jee, ihanalta vaikuttaa tää sun blogi! :)

>friikka Pe, 2012-05-04 14:11

Tekee mieli tykätä Friikan kommentista. Samaa mieltä, lisää vaan, täällä odotetaan jo!

>Tanja Pe, 2012-05-04 19:02

Kiitos ideasta! Ollaan tässä kaverin kanssa mietitty, mitä keksitään sen vaaleansiniselle seinälle. Pilviä piti leikata, mutta tästähän tulee vielä parempi :) Hyvä nimi muuten blogilla!

>Johanna Pe, 2012-05-04 21:53

Ihanaa kevätsadetta :). Itseäni kans askarrututtaa, jotain vastaavaa voisikin vaikka väkertää. Taidanpa alkaa seuraamaan postauksiasi. Mau jee, niinkuin eräs sanoisi ;D!

>Bobeten kotipallo Ma, 2012-05-07 14:21

Nam. Hyvin alkoi! Onnea uudelle blogille!

>Eve Mantu Ma, 2012-05-07 16:38

Kiitos kommenteista! Ne on kivoja :-D
Virittelen täällä keväistä projektia ja olen lykkäämässä näppejäni (tai siis nappejani :-P) aivan uuteen materiaaliin. Aika jännää, kohta nähdään mitä ja miten... Olipas salaperäistä!

>nappikati Ma, 2012-05-07 21:36

lisää kommentti

nappituntuma

Graafikko Kati Tavilampi näkee ympärillään koko ajan kaikkea äärettömän innoittavaa. Pieniä ja suuria asioita, jotka konkretisoituvat kotona, jalostuvat uusiksi ideoiksi tai ilahduttavat pelkällä olemassaolollaan. Inspiraation hetki lyö!

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä