Leimu on uusi äänellä ohjattava peli

Leimu on Pikku Kakkosen uusi äänellä ohjattava peli

Roihulaakson Leimu on uusi hahmo Pikku Kakkosen sivuilla. Leimu on pieni lohikäärme, joka järjestää syntymäpäiväjuhlat isoisälleen Hiillosvaarille.

Syntymäpäiväjuhlien valmistelut muodostavat pelikokoelman, joiden erikoispiirteenä on se, että niitä pelataan mikrofonilla, omaa ääntä käyttämällä! Pelejä on neljä plus yksi bonuspeli. Peleissä lapsi pääsee herättämään, puhaltamaan ilmapalloja ja tulta sekä lentämään taivaalla. Pelit reagoivat mikrofonin aistimaan äänenvoimakkuuteen, joten huutamisvaara on todellinen.

Leimu on Pikku Kakkosen uusi peli

 

Kokonaisuus on toteutettu Tampereen Demolassa, opiskelijavoimin. Leimu on Eläinkarnevaalien jälkeen toinen onnistunut opiskelijahanke ja jatkoa on varmasti tulossa. Opiskelijayhteistyö on tärkeää, henkisesti meille itsellemme, mutta myös Pikku Kakkoselle opiskelijoiden kädenjälki tekee hyvää. Leimu on täysin työryhmän (Pikku Kakkosen nettitiimin avustuksella) suunnittelema ja toteuttama.

Koska pelit käyttävät mikrofonia, jollaisia on tuhansia erilaisia, saattaa pelien kanssa tulla teknisiä ongelmia. Toivomme palautetta pelien toimivuudesta kommentteina tai sähköpostilla osoitteeseen pikkukakkonen(at)yle.fi

Leimu Pikku Kakkosen nettisivuilla

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

pl 347

PL 347 on blogi on kurkistus Ylen lastenohjelmien ja -palveluiden taakse. Tervetuloa kehittämään parempaa Lasten Yleä.

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä