Pikku Kakkosen kulisseissa: Kaisla ja Lassi

Kaisla ja Lassi. Kuva: Pikku Kakkonen

Pikku Kakkosen tiistai-illoista tutut kuudesluokkalaiset Kaisla ja Lassi ryhtyivät juontamaan lastenohjelmaa koulussa järjestettyjen koekuvausten jälkeen. Koekuvauksissa edettiin vaihe vaiheelta ja tehtiin ilmaisutaidollisia harjoituksia, ja  molemmat koululaiset olivat innoissaan päästyään esiintymään Pikku Kakkoseen.

- Ensin kaikki ohjelmatyössä oli uutta ja hassua, esimerkiksi kamerat ja valot, mutta nopeasti siihen tottui, kertoo Lassi.

Kumpikaan lapsista ei löydä julkisuudesta juurikaan varjopuolia. Kaislan kaverit ovat suhtautuneet tv-työhön hyvin, ottaneet asian rennosti, eikä Kaislaa ole kiusattu vaikka hän onkin tv:stä tuttu. Lassin kaverit ovat suhtautuneet yleensä ottaen myös hyvin, mutta joskus yläkouluikäiset, ei tutut tyypit, ovat vähän ilkkuneet - mutta ei mitenkään ikävästi.

Kaisla ei tiedä, jatkuvatko juontamishommat hänen osaltaan vielä tulevaisuudessa, mutta kokee, että nyt ja tässä iässä työ on ollut erittäin mukava kokemus. Kaislan tulevaisuuden haaveammatti on sisustussuunnittelija.

Lassi haaveilee näyttelijän tai palomiehen urasta. Lassin mielestä näytteleminen on mukavaa. Hauskinta hommassa on, että saa tehdä eri rooleja ja näytellä vähän enemmän kuin normaalissa juontohommassa.

Molempien mielestä Pikku Kakkosta on kivaa ja hauskaa tehdä hyvässä porukassa.

- Parasta on, että saa työskennellä mukavien ihmisten kanssa ja kehittyy itse koko ajan, jatkaa Kaisla.

Kaisla ja Lassi kertova Pikku kakkosen kulisseissa miltä tv-juontajan työ on tuntunut sekä miten vanhemmat ja kaverit ovat siihen suhtautuneet.

kommentit

miten pääsee pikkukakkoseen töihin ?

>? Ti, 2011-02-01 17:45

lisää kommentti

pl 347

PL 347 on blogi on kurkistus Ylen lastenohjelmien ja -palveluiden taakse. Tervetuloa kehittämään parempaa Lasten Yleä.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä