Mikael Jungner

Tervetuloa höynäytettäväksi

Tulee dejavu – olo – tämän olen kokenut ennenkin – kun näin puoluekokousten aikaan toukokuun lopulla 2010 kuuntelee poliittisia puheita. Vaikkapa sitä, että hyvätuloisille lisää veroja valtiontalouden pelastamiseksi. En koskaan ole saanut poliitikoilta kunnon vastausta kuka on hyvätuloinen. En siihenkään kuka on rikas….. paitsi muutamat optiomiljonäärit, joita jo uskalletaan mainita nimeltä kuten Mikael Lilius. Entäs se hyvätuloinen? Kun keskiansiot liikkuvat vähän vajaassa 3000 eurossa , niin sen ylittävät olisivat loogisesti ajatellen jo hyvätuloisia. ...
Ti 30.03.2010 @ 13:22Samuli Sulamäki

Mitä sinä haluaisit kysyä Mikael Jungnerilta?

Mikael Jungner ei ole enää pitkään Yleisradion toimitusjohtaja, joten minä ja kollegani Maarit Piippo päätimme, että meidän on pakko käydä haastattemassa Mikaelia vielä kun ehtii. Jungner on ollut erittäin aktiivinen internetissä ja vienyt yhtiötä voimakkaasti nettiin, joten sovimme haastattelun aiheeksi Yleisradion ja internetin suhteen ja väistyvän (ja erittäin pidetyn) toimitusjohtajan henkisen testamentin yhtiöllemme.
Ma 10.08.2009 @ 16:02Matti Virtanen

Jungnerin viihdelinja Tuomiolla

Eino S. Revon johtajakaudella Yleisradio noudatti ns. informatiivista ohjelmapolitiikkaa, jossa julkisen palvelun yhteiskunnallinen valistustehtävä oli etusijalla. Tuomion syyttäjänä toimiva Jan Erola moittii Ylen nykyisen toimitusjohtajan Mikael Jungnerin viihteellisempää linjaa ja toivoo informatiivisen ohjelmapolitiikan paluuta. Jungneria puolustaa Johanna Korhonen.
Subscribe to RSS - Mikael Jungner