Käyttäjän atuubi_mari profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

To 10.02.2011 Ajankohtaisputki
Suomea on ollut tapana pilkata Euroopan unionin mallioppilaaksi.
Ma 31.01.2011 Ajankohtaisputki
Mitä Egyptin kansannousu tarkoittaa? Miten käy Meidän Mubarakin?
Pe 21.01.2011 Ajankohtaisputki
Kun aurinko paistaa keväällä pimeän talven jälkeen, tekee mieli mennä ulos ja kääntää kasvot kohti aurinkoa. Harvoinpa olen tullut ajatelleeksi, että tässä sitä tankataan tyhjäksi huvenneita D-vitamiinivarastoja.
To 13.01.2011 Ajankohtaisputki
Juna kulkee Helsingistä kohti Tamperetta. Vauhti hidastuu, ja konduktöörin ääni kaikuu kovaäänisestä. Hän pahoittelee, että juna on aikataulustaan myöhässä viisi minuuttia.
Ke 12.01.2011 Ajankohtaisputki
Kävin matkalla. Tukholmassa kaikki oli oikeasti vähän parempaa kuin Suomessa. Jopa surkea journalismi on Ruotsissa surkeampaa kuin meillä.

Sivut

Käyttäjän blogit

Tuubin täydeltä asiaa! A-tuubi on uusi monimuotoinen ajankohtaiskanava netissä!