hetki new yorkissa

 • Kohti tuntematonta

  Manhattan

  Haaveeni syksystä New Yorkissa on toteutumassa. Aktiivinen asioiden selvittäminen, sinnikäs säästäminen ja vuorotteluvapaan hakeminen ovat vihdoin tuottaneet tulosta ja kolmen kuukauden mittainen hyppy tuntemattomaan on pian edessä.

  Mukaan seikkailuun lähtee mies ja rakkain pehmoleluni, karkeakarvainen mäyräkoira Väinö. Perillä odottaa pienen pieni vuokra-asunto Lower East Sidella, Connecticutissa asuva ystäväperhe ja lempeän kuulas syksyinen New York.

  Olen nähnyt New Yorkin ja sen kuuluisimmat nähtävyydet turistin silmin useilla lomamatkoillani. Tällä kertaa toivon kokevani New Yorkin toisin. Tällä matkalla en kanna mukanani karttaa johon ympyröityjä turistikohteita seuraan orjallisesti. Tulevan syksyn ajan New York on kotini ja elän siellä tavallista arkea. Tällä kertaa annan kaupungin näyttää mitä kaikkea sillä on turistioppaiden ulkopuolelta minulle tarjota.

  Tervetuloa matkalle mukaan!

  Kommentoi 4 Lue kommentit


kirjoittajasta

Kokemuksia, oivalluksia, kulttuurieroja. Itsensä ylittämistä ja ennakkoluulojen kohtaamista. Nina Varis päätti jättää hetkeksi tutut ympyrät ja toteuttaa unelmansa syksystä New Yorkissa.  

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä