Kultahippuhetkien huomaamisen tärkeydestä

Ylitin merkittävän riman, kun juoksin lauantaina aamupäivällä 5,34 kilometriä. Koko matka oli puhdasta hölkkää 125-145 sykkeellä. Ei ainuttakaan kävelyaskelta.

Elämäni ensimmäinen juostu viiskilsanen. Käsittämätön saavutus minulle.

Tällaiset minulle itselleni huikeat saavutukset ovat mielenterveydelle, itsetunnolle ja minäkuvalle tärkeitä. On ihanaa muuttua. On huikeaa luoda nahkansa, löytää itsestään sporttinen tyttö, joka menee eikä meinaa. Olin jo täysin omaksunut meinaajan identiteetin.

5 kilometrin maagisen rajan ylittäminen sujui kuin elokuvissa. Tulin juuri lenkkireittini kauneimpaan kohtaan, puusillalle, joka ylittää merenlahden. Syksy hehkui kaikkialla, aurinko kimmelsi meren pinnassa. Hymyilin korvasta korvaan, oli pakko räpsäistä puhelimella kuva.

 

kommentit

Upeeta!!!

Mulla on päässy vähän venähtämään juoksutauko kun polvi vihoitteli. Oma moka, mitäs juoksin 20 vuotta nuorempi mimmi parina maastokengissä suunnistuskisan. Meinasin kuolla mut voitettiin :D

Hissukseltaan takas punttikselle, uimaan ja hölkötelemään jakkas tää vilustuminen vielä hellittää.

Oon onnellinen sun puolestas ja huomaan että tsemppi toimii tähänkin suuntaan: nyt sä oot mun esimerkkini :)

>Nina Ke, 2012-10-10 10:20

Eve Mantu! Yksi kiva hetki sinulle - toivon - on että kerron kuuntelevani ylen ykköstä melko paljon ja aina kun siellä mainitaan "Eve Mantu" höristän korviani. Nimeesi liittyy minulle signaali jostain hyvästä ja positiivisesta. Se on harvinaista, tuo positiivisuus ja elämän ilo, jota tämäkin sivustosi osoittaa.

Ajattelin tulla kertomaan, ja kun sattumalta, selaillessani blogeja, näin nimesi täällä, tajusin, että nyt se on mahdollista. Siis kiitos ajatuksistasi, teoistasi, ja esimerkillisestä suhtautumisesta asioihin kuin asioihin.

Eilen nimesi vilahti kun etsin tietoja pastori Kai Sadinmaasta netistä.

Tällä hetkellä Yle 1 pysty tarjoamaan minulle mielenkiintoisia hetkilöitä peräti 5 kappaletta (kokonaisia persoonallisuuksia, joitten sananvuoroja suorastaan odotan). Ne ovat (satunnaisessa järjestyksessä):

Kai Sadinmaa,
Eve Mantu
Minna Lindgren
Aleksis Salusjärvi
Risto Nordell

Pidän kyllä kieltämättä (melkein) kaikista ohjelmista Ylen ykkösessä, joka tarjoaa monipuolista ja tärkeää ohjelmaa, mutta te viisi olette tällä hetkellä pulpahtaneet pinnalle, ja teitä kuuntelen erityisen tarkasti, sillä kaikista teistä huokuu jotain sellaista, jolle ei ole , tai en keksi, eksaktia ilmaisua. Jotain sellaista aitoutta ja lähimmäisen rakkautta yhdistyneenä tarkkanäköisyyteen ja rohkeuteen tuoda esiin tärkeitä asioita, joita ei aina itse tule edes ajatelleeksi!

>Liisu Ti, 2012-10-16 09:11

Hei! Kuuntelin sinua äsken radiossa. Olen aloittanut samankaltaisen taipaleen, paitsi että juoksua olen yrittänyt harrastaa jo vielä vähän pidempään. Kuuntelin radiota ihan vain olan yli, mutta juttu iski niin lähelle minua, että päätin ottaa siitä voimaa myös itselleni. Otin hyvän asennon ja kuuntelin silmät kiinni jutun. Hyviä fiboja tuli radioaaltojen yli myös tänne, kiitos siis siitä ja peukkua rupeamaasi!

>Virpi K Ke, 2012-10-17 12:13

Hei,
koska tulee lisää tekstiä? Blogiasi olisi hauska lukea!!!

>Marile To, 2012-11-22 11:34

moi. ethän vaan narraa?:) taitaa olla tuo siltaki betonia ainaki tuolta kohin missä kuva on otettu. ei millää pahalla, hyvää lopputalvea :)

>jep La, 2013-01-12 18:49

lisää kommentti

maatuskan mitoissa

Eve Mantu on maatuskan mitoissa

Repaleinen ryhdistäytymishanke alkoi, kun Eve Mantu mittasi vyötärönsä. 100 cm. Oppisikohan sitä liikkumaan ja syömään? Äläkä sinä karkkipussi huutele mitään siellä! Hys!

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä