Homogenoitujen maitotuotteiden terveyshaitat ovat ilmeiset. Hg-maitotuotteet ovat pahimpia allergeeneja sekä autoimmuunisairauksien aihettajia, koska homogenoinnissa syntyvä LIPOSOMI kuljettaa maidon proteiineja (entsyymejä, hormoneja, kaseiinia ym) suoraan verenkiertoon.
Mm. 1-diabeteksen laukaisee liposomin kuljettama lehmän insuliini, joka verenkiertoon päästessään aiheuttaa voimakkaan vasta-ainereaktion mikä jää "päälle" ja tuhoaa ajan mittaan haiman insuliinin tuottosolut.
Ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja joka "tietää", että viidessä vuodessa hg-maitotuotteiden kulutus romahtaa!
Kommentit
On se ihme, että jos meijerissä käsiteltyä maitoa ei elimistö sulata, suoraan tilalta ostettu maito ei aiheuta mitään oireita. Taitaa tosiaan homogenointi olla elintarvikkeen pilaamista pahimmasta päästä. Ruoka-aineiden ostaminen suoraan tiloilta on varmastikin ainoa tapa saada hyvää syötävää tämän paivän Suomessa. Helena Petäjistökin ihmetteli kolumnissaan suomalaisen voin säilyvyyttä, kun ranskalainen alkaa pilaantua jo kolmessa viikossa. Säilyyhän se kun tarpeeksi käsitellää, terveellisyydestä ei sen jälkeen näköjään tiedä.
Lisää kommentti