Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
25.01.2007
 

Miksi vaatteet kutistuvat kaapissa?

Tuttu ongelma monelle? Kun mielimekon tai parhaan puvun jättää kaappiin vähän pidemmäksi aikaa, niin seuraavan kerran sitä päälle laittaessa tuo vaate on merkillisesti kutistunut.

 

Kati Myllymäki - Riippuvuus on kummallinen juttu

Ihmisellä on kumma alttius olla koukussa johonkin; lottoamiseen, sudokuihin, tupakkaan tai viinaan. Ihan viisaan oloiset ihmiset totoavat yli varojensa ja vastoin parempaa tietoaan syövät, juovat ja sauhuttelevat itsensä sairaalakuntoon ellei suorastaan hautaan asti.

 

Hannes rakastaa sanoja

Hannes Tiira on 51-vuotias porilainen, kotoisin Jämsästä, toimittaja, tietokirjailija, pappi, lintujen äänittäjä ja – bongaaja sekä valtakunnallisen sanaristikkoseuran Sanaseppojen puheenjohtaja.

 

Syöpä vei rinnat – vaan ei elämäniloa

- Minähän olin ennen uhkea povikuningatar, mutta nyt olen ruma kuin rupisammakko, toteaa syövän takia molemmat rintansa menettänyt, 53-vuotias Helena Tikkanen.

 

Mitä kuuluu Irene Usvasalo?

Moni muistaa Irene Usvasalon tv-ruudun kautta. Irene työskenteli MTV:n kuuluttajana pitkän rupeaman, vuodet 1983-1992. Mutta jo kuuluttaja-aikanaan hän opiskeli liike-elämän saloja Hankkenilla.

 

Ruisleipää

Ruispelto kuuluu suomalaiseen perinnemaisemaan ja ruisleipä on osa identiteettiämme.
Ruisleipää, monen mielestä sitä oikeaa, mikä on kokonaan tehty rukiista, leivotaan Suomessa lähes poikkeuksetta lappeenrantalaisen Rikkilän leipomon tyyppisissä pienleipomoissa, joita maamme leipomoista on valtaosa.

 

Studiokeskustelu - ruoan terveysväittämät

Yhtenä päivänä kahvi on terveellistä, toisena taas haitallista. Muutama lasillinen punaviiniä pitää sydämen kunnossa, mutta yhtäkkiä se on totta vain jos se tulee Toscanasta. Hukummeko toinen toisensa kumoavaan tietoon ravinnosta?