Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
01.02.2007
 

Studiokeskustelu – Osmo Soininvaara: Vähemmän töitä, enemmän vapaa-aikaa

Vihreiden kansanedustaja Osmo Soininvaaralta ilmestyi keskiviikkona 31.1.2007 teos ”Vauraus ja aika – enemmän aikaa ja vähemmän roinaa”. Studiossamme Soininvaara on keskustelemassa aiheesta.

 

Muusikkokollegat isä ja tytär

Jippu ja Jorma Elorinne ovat paitsi tytär ja isä, myös kollegat. Jorma laulaa ja opettaa oopperaa, Jippu tekee lauluja joiden sanat riipaisevat kuulijoiden, ja erityisesti isän sydäntä.

 

Miksi näytän valokuvassa aina kummalliselta?

Onnistuneiden juhlien tai lomamatkan jälkeen on hauska saada valokuvat katseltavaksi. Upeita maisemia, rakkaita ihmisiä ja sitten ne kuvat, joita ei laiteta albumiin. Kuvat, joissa näkyy oma naama.

 

Norjalainen kirjallisuus tulee

Norjalainen kirjallisuus on saanut entistä enemmän suosiota myös Suomessa. Yhden pohjoismaisen rajanaapurimme nykykirjoista suositumpia ovat olleet dekkarit.

 

Tekeekö kello miehen?

Perinteinen suomalainen mies ei juuri koruja käytä. Kihla- ,vihki- tai tutkintosormus tai ehkäpä kalvosinnapit. Siinäpä ne. Siispä kello voi olla usein miehen ainut koristus.

 

Osmo Meskanen – alias Jerobeam Salakyttä

Osmo Meskanen on entinen uimahyppääjä. Hän on saavuttanut yhteensä 33 Suomen mestaruutta ja kaksi Pohjoismaiden mestaruutta. 1960 -luvulla hän jäi kahdesti täpärästi valitsematta olympialaisiin.

 

Markku Rönkkö - Ilkeyden anatomia

Ilkeys on päivän sana. Itse asiassa se tuntuu olevan useammankin päivän sana.
Torstaisin ja sunnuntaisin tv:stä tulee Idols, ohjelma jossa itketetään nuoria ihmisiä.