Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
08.02.2007
 

Eläkkeellä Italiaan

Meillä kaikilla on varmasti mielikuvia siitä, mitä olisi kiva tehdä eläkkeellä. Hämmennystä herättää kuitenkin uusi eläkelaki. Kuinka paljon tuleva eläke on, voiko sen suuruuteen vaikuttaa vielä aktiivityöelämän loppupuolellakin.

 

Niksinööri ratkoo arjen ongelmia

Niksinööri Esko Kuokkanen on kehitellyt ja kirjoittanut ohjeita tee se itse -ihmisille jo yli kolmekymmentä vuotta. Neuvojen avulla saa aikaiseksi tarpeellista ja tunteen siitä, että osaa itse.

 

Senioreiden suunnistus nykytaiteeseen

Taidemuseot tarjoavat opastusta muun muassa koululaisryhmille, mutta iäkkäämmät katsojat on jätetty melko yksin tulkintojensa kanssa. Porin taidemuseossa on kuitenkin jo kymmenen vuoden ajan kurssitettu vanhempaakin väkeä.

 

Markku Paretskoi - Pahkasian isä

Markku Paretskoi on sanojen ammattilainen. Hän kirjoittaa kaikkea mahdollista pakinoista elokuvakäsikirjoituksiin. Sanat ovat hänen intohimonsa.

 

Tauolla työelämästä

Kun entinen yrittäjä Marja-Riitta ”Pipsa” Kempas ja hänen IT-maailmassa työskentelevä miehensä Harri ”Harald” Kempas muuttivat kahdeksan vuotta sitten Hollolaan, alkoi elämässä uusi vaihe.

 

Studiokeskustelu – Minkä ikäisenä eläkkeelle?

Kannattaako jäädä eläkkeelle 58-vuotiaana vai 68-vuotiaana? Enemmän rahaa vai vapaa-aikaa? Tätä joutuu moni pohtimaan. Kanssamme studiossa asiaa pohtimassa Ilmarisen toimitusjohtaja Harri Sailas.

 

Kari Kyrönseppä - Autokaveri

Pidän autoista. En niinkään niiden rassaamisesta – tai pitäisin varmaan siitäkin jos olisi paikka missä rassata – vaan yksinkertaisesti autolla ajamisesta. Niin arveluttavaksi on tällainen tunnustus tullut, että saattaisi olla parempi olla lausumatta sitä ääneen.