Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
03.04.2008
 

Äijät joogaavat

Sanotaan, että mitä vähemmän väsää, sitä enemmän klesaa. Suomeksi sanottuna: mitä enemmän makoilee sohvalla, sitä enemmän erilaisia kremppoja alkaa vanhemmiten tulla.
Kaikki eivät kuitenkaan pidä urheilemisesta.

 

Kotikatu-fani Merja Lahtinen sarjan kulisseissa

Merja Lahtinen on katsonut lähes jokaisen YLE TV1:n lähettämän Kotikatu-jakson vuodesta 1997 alkaen. Hän jäi sarjan koukkuun heti. "Se vain tuntui siltä, että tätä minä haluan katsoa", hän kiteyttää.

 

Uniryhmä - kuinka unia voi oppia ymmärtämään?

Unet ovat aina kiehtoneet ihmismieltä. Unien symbolien tulkinta on kuitenkin aivan eri asia kuin omien unien ymmärtäminen. Unia voi oppia ymmärtämään esimerkiksi erityisissä uniryhmissä.

 

Kuorsaushoidon uudet tuulet

Ääniongelmia makuuhuoneessa? Huonoja yöunia ja hengityskatkoksia? Kuorsaaminen on kiusallinen vaiva, mutta onneksi siihen on tarjolla myös erilaisia hoitomenetelmiä.

 

Suomalainen mies ranskalaisessa keittiössä

Ranskalainen keittiö on opettaja Heikki Putkosen suuri rakkaus. Kaikki lähtee tuoreista raaka-aineista ja hellävaraisesta valmistuksesta. Porkkanan pitää maistua porkkanalta!

 

Muistatko, kun raitiovaunuissakin oli rahastajat?

Helsinkiläiset ovat nauttineet raitiovaunu-kyydistä jo yli sadan vuoden ajan. Myös matkailijat tutustuvat pääkaupungin nähtävyyksiin mieluusti raitiovaunulla. Mutta rahastajia niissä ei enää matkusta.