Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Robinin kosketinsoittaja julkaisi oman musavideon samana päivänä kuin Robin – kumpi on parempi?

8.11.2014 klo 17:30 | Ninni Suomalainen | Lähde: Youtube | Kommentit (0)

Robinin kosketinsoittaja Vilma Alina on lähtenyt soolouralle.

Perjantaina julkaistiin mielenkiintoisia kotimaisia musiikkivideoita. Kumpi miellytti enemmän Robinin vai Vilma Alinan video?

Sekä teinipoppari Robin, että hänen kosketinsoittajansa Vilma Alina julkaisivat omat musiikkivideot perjantaina 7. marraskuuta. Molemmat levyttävät Universal Musicille.

16-vuotias Robin liitelee uudella videollaan taitolentokoneella yläilmoissa. Video on kuvattu Malmin ja Oripään lentokentillä. Lisäksi Paperilennokki-videossa nähdään mustiin pukeutuneita tanssijoita. Katso video alta.

21-vuotias Vilma Alina puolestaan esittelee Hullut asuu Kallios -videossaan rappioromantiikasta tunnettua Kallion kaupunginosaa Helsingissä. Opiskelijoiden ja taiteilijoiden suosimalla asuinalueella on kuvattu useita elokuvia, tv-sarjoja ja musiikkivideoita. Katso video alta.

Kumman video on parempi?
Robin - Paperilennokki
49%
Vilma Alina - Hullut asuu Kallios
51%
Asiasanat: musiikkivideo

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä