Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

YleX kiertää bileitä Bailumaratonilla: Kutsu meidät mukaan

15.9.2014 klo 17:03, päivitetty 18.9.2014 klo 15:41 | YleX | Lähde: YleX | Kommentit (0)

YleX tempaisee Nenäpäivän kunniaksi Bailumaratonilla. YleX Aamu ja YleX Jälki-istunto keräävät rahaa kiertämällä bileitä loka-marraskuun vaihteessa. Kutsu YleX vierailemaan sinun bailuihisi.

YleX Aamu ja YleX Jälki-istunto kiertävät bileitä loka-marraskuun vaihteessa Bailumaratonilla. Bailumaratonin tarkoituksena on kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen Nenäpäivänä. Aamu ja Jälki-istunto kilpailevat siitä, kumpi saa kartutettua enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen. Voit ilmoittaa bileesi mukaan Bailumaratoniin syyskuun lopun aikana, oli sitten kyseessä häät, hautajaiset tai syntymäpäiväjuhlat.

Kumpikin joukkue vierailee kahdessakymmenessäyhdessä tilaisuudessa, eli yhteensä bailuja kertyy neljäkymmentäkaksi. Rahaa tullaan keräämään kaikin mahdollisin keinoin.

Bile-Ilmoittautumisia otetaan vastaan 22.-29. syyskuuta YleX:n nettisivuilla. Mitkä tahansa juhlat käyvät ja Jälki-istunnon toiveena onkin päästä osallistumaan ainakin yksiin hautajaisiin.

YleX:n Mäkkäri kertoo, että Jälki-istunto lähtee tien päälle voitonvarmana.

Meidän juhlakengät on jo kiillotettu ja paidan kaulukset prässätty. YleX Jälki-istunto bailaa päivittäin, joten turnauskestävyydestä tämä ei ainakaan jää kiinni. Toiveena olisi, että meidät kutsutaan mahdollisimman erilaisiin juhliin. Olisi mahtavaa päästä toimimaan esimerkiksi häissä bestmanina tai ristiäisissä tilapäisenä sylikummina!

Bailumaraton näkyy YleX:n some-kanavilla ja tien päältä raportoidaan säännöllisesti myös radioon. Bailumaratonista esitetään myös kooste tämän vuoden Nenäpäivä-lähetyksessä.

Tapahtumat: Bailumaraton

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä